Načo toľko skrývania? Sexi Irina Shayk v bikinách si užíva s milencom

Ich láska nepoľavuje. Ruská modelka Irina Shayk a herec Bradley Cooper spoločne trávia chvíle v Taliansku.

21.07.2016 00:00
debata
Ruská topmodelka Irina Shayk a jej priateľ... Foto: Profimedia
Irina Shayk a jej priateľ Bradley Cooper Ruská topmodelka Irina Shayk a jej priateľ Bradley Cooper na brehu jazera Garda v Taliansku.

Pri jazere Garda ich pred pár dňami načapali paparazzovia. Podľa záberov, ktoré zadovážili, však bolo jasné, že dvojicu ich prítomnosť veľmi nenadchla. Najmä nežnejšia polovička páru sa tvárila poriadne nahnevane, že ju sledujú reportéri.

Po tom, ako vyšla z vody a uvedomila si, že v diaľke sú objektívy, začala sa starostlivo zakrývať veľkou osuškou. Cestu do vilového komplexu potom absolvovala s veľkým uterákom nad hlavou, aby paparazzom zmarila čo najviac exkluzívne zábery.

Je to pritom trochu čudné, keďže Irina Shayk rozhodne patrí medzi najsexi ženy planéty a modelky s mimoriadne príťažlivými proporciami. Zdroje z okolia modelky však tvrdia, že ju záujem médií občas desí. „Bola na to zvyknutá pri Ronaldovi (pozn. Cristiano Ronaldo, s ktorým randila predtým), ale pri Bradleym sa ten záujem ešte znásobil. Sú pár, ktorí paparazzovia milujú. A ona nemá z toho práve radosť,“ uviedol nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #dovolenka #irina Shayk #paparazzovia #Bradley Cooper

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...