Longoria v bikinách, zamilovaný manžel po boku! To je plážová láska

Tento rok skúsila šťastie do tretice a znovu sa vydala. A zdá sa, že herečke Eve Longorii a jej manželovi, ktorým je televízny mogul Jose Baston, to svedčí ešte viac než predtým.

23.07.2016 00:00
debata
Herečka Eva Longoria a jej manžel Jose Baston... Foto: Profimedia
Eva Longoria a jej manžel Jose Baston Herečka Eva Longoria a jej manžel Jose Baston si spoločne užívali dovolenku na španielskej Formentere.

Dvojica, ktorá pred svadbou spolu randila bezmála štyri roky, sa pred pár dňami objavila na pláži španielskeho ostrova Formentera a obaja vyzerali nanajvýš spokojne a zamilovane. Paparazzovia, ktorí manželov vypátrali, ich zachytili v najrozličnejších situáciach. Takmer neustále však na momentkách vidieť, ako sa tešia jeden spoločnosti druhého a ako si užívajú spoločné chvíle.

Štyridsaťjedenročná Longoria a o sedem rokov starší Baston by údajne radi spoločne založili rodinu. Herečka doposiaľ nemala vlastné deti a hoci už prekročila štyridsiatku, zdroje z jej okolia tvrdia, že by rada podstúpila riziko a skúsila otehotnieť.

Baston, ktorý už bol v minulosti raz ženatý, je štvornásobným otcom. Ako však tvrdia zdroje z jeho okolia, túži aj po dieťati s niekdajšou hviezdou seriálu Zúfalé manželky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #deti #láska #Eva Longoria #manžel

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...