Útok slávnych penisov? Najprv Bloom, potom Bieber - čo to, páni?

Zdá sa, že vo svete šoubiznisu by prvý augustový týždeň roka 2016 mohol dostať prívlastok týždeň slávnych rozkrokov. Svoje pýchy odhalili pred paparazzmi hneď dvaja slávni muži.

06.08.2016 12:00
Justin Bieber Foto:
Spevák Justin Bieber sa odhalil už v reklame Calvin Klein.
debata (1)

Prvým z nich sa stal austrálsky herec Orlando Bloom, ktorého objektívy reportérov pristihli nahého na pádlovacej doske, kde sprevádzal svoju priateľku Katy Perryovú. Na hlave len šiltovka, na tvári úsmev, ale inak v Adamovom rúchu – slávny Legolas týmito momentkami poriadne prekvapil verejnosť.

Stránka New York Daily News, ktorá ako prvá zábery zverejnili, zažila poriadny nápor užívateľov a novch návštevníkov. Ale kým v jej webovom priestore sa objavili len cenzurované zábery, na Tumblr sa okamžite našli aj momentky bez čiernych štvoruholníkov.

Len o pár dní po Bloomovi sa rovnako odhalené zábery objavili aj v prípade kanadského speváka Justina Biebera, ktorý dovolenkoval na Havaji s novou milenkou. O dvadsaťjeden­ročnom Bieberovi je už pár mesiacov známe, že sa veru má čím pýšiť a objavili sa už aj dohady, že sa nechal nafotiť nahý naschvál. Práve kvôli Bloomovi.

S tým sa totiž pred časom pobil v bare, pričom v hre boli expartnerky oboch celebrít. Bieber vraj v minulosti flirtoval s Bloomovom exmanželkou Mirandou Kerrovou a austrálsky herec zase mal románik so spevákovou bývalou Selenou Gomezovou.

Ak išlo o typické chlapské porovnávanie si penisov, mladý Kanaďan asi vyhráva. Ale či je to výhra vo všeobecnosti, to už posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Justin Bieber #penis #paparazzi #Orlando Bloom #porovnanie

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....