Sladkých 19! Kylie Jenner zasa vystavuje telo aj luxus, ktorý si dopriala

Od milenca dostala luxusný automobil a s kamarátkami vyrazila do destinácie boháčov a svetovej smotánky. Oslávenkyňa Kylie Jenner sa všetkým nezabúda pochváliť na Instagrame.

11.08.2016 16:05
debata

19

Fotka uverejnená používateľom King Kylie (@kyliejenner),

Najmladšia členka rodiny Kardashianovcov, ktorá oslávila 10. augusta devätnáste narodeniny, sa vybrala na ostrov Turks & Caicos v Karibiku a nebola sama. Do exotickej destinácie si vyrazila v rámci dámskej jazdy so staršou sestrou Kendall a kamarátkami Bellou Hadidovou a Hailey Baldwinovou.

Okamžite po prílete na ostrov začali pribúdať na instagramovom konte najmladšej Jennerovej fotografické príspevky z pláži s bielym pieskom či z luxusnej jachty. A samozrejme, nechýbalo ani predvádzanie kriviek v odvážnych bikinách.

Devätnásťročná Kylie si užíva síce voľný čas, ale popri takomto leňošení zvláda tiež profesionálne podnikateľské povinnosti. Mimoriadne sa darí jej vlastnej kozmetickej línii dekoratívnej kozmetiky a tiež spolupracovala na novej kolekcii odevov. Ako inak, popri tom nakrúca neustále reality-šou Keeping up with Kardashians, v ktorej účinkuje aj po boku svojich sestier Kim, Khloe, Khourtney a Kendall a mamy Kris.

time of my life

Fotka uverejnená používateľom King Kylie (@kyliejenner),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #narodeniny #Instagram #oslava #kamarátky #exotika #sexy #Kylie Jenner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...