Kardashianka hlási návrat elasťákov!? Ale čo ten zárez v rozkroku...

Televízna celebrita Kim Kardashian sa vypracovala rokmi do pozície módnej ikony a jej štýl nasledujú milióny dievčat po celom svete. Najnovší trend, ktorý propaguje, však môže mať háčik.

17.08.2016 00:00
debata (15)
Televízna hviezda Kim Kardashian prichádza na... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna hviezda Kim Kardashian prichádza na nakrúcanie nových epizód reality-šou. Predviedla sa v elastických šortkách.

Slávna hviezda reality-šou a úspešná podnikateľka sa objavila na nakrúcaní nových epizód v kombinácii tielkového topu a elastických šortkových nohavíc. Model, ktorý nápadne pripomína cyklistické športové oblečenie, nedokázal skryť žiadnu nedokonalosť.

Ale to ani nemusel – dvojnásobná mama je totiž momentálne v naozaj špičkovej fyzickej forme. Od pôrodu synčeka Sainta zhodila 35-ročná Kim vyše dvadsať kilogramov a pod dohľadom trénera doviedla svoju postavu do priam dokonalej formy.

Jediný detail, ktorý sa tiež nedal prehliadnuť, však bol práve ten, pre ktorý sa mnohé dámy vyhýbajú elastickým materiálom od pása nadol. Alebo si oblečú kvalitnú spodnú bielizeň. Zárez slávnej Kardashianky svedčí o tom, že ona si s ňou starosti asi nerobila…

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #faux pas #odev #ikona #elastické #zárez

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...