S čím ešte vyrukuje (sa vyprsí)? Kardashianka skoro nahá v uliciach!

Počas víkendu sa americká televízna hviezda Kim Kardashian objavila v uliciach a vyvolala rozruch takmer priehľadným topom. Ale to ešte médiá netušili, čo chystá na ďalší deň.

19.09.2016 15:00
debata (11)
Televízna celebrita Kim Kardashian (v pozadí s... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian (v pozadí s manželom Kanye Westom) kráča na jeho koncert v Miami Beach na Floride.

Tridsaťpäťročná brunetka, ktorá sprevádza manžela – rapera Kanye Westa na jeho turné Saint Pablo Tour, vyrazila práve v jeho spoločnosti na ďalšie vystúpenie. O Westa, ktorý kráčal skromne za ňou, sa však nezaujímal nik.

Dvojnásobná mama si totiž obliekla čierne body s vysoko vykrojenými nohavičkami a poriadne odvážnym dekoltom. Jej plné prsia sa len tak-tak podarilo ustrážiť v hlbokom výstrihu a oblasť intímnych partií zahaľovalo len pár centimetrov látky. Kardashian si na body vzala len priehľadnú elastickú sukňu. Celkový vzhľad ešte doplnil trblietavý štrasový obojok okolo krku.

Pri pohľade na americkú mediálnu hviezdu by nejedného napadlo, či takáto garderóba nie je skôr výstrojou luxusnej prostitútky. Kim však svojimi prednosťami púta pozornosť rada a roky a všetko hrá viac na „feministickú“ strunu. Ako žena sa vraj rada cíti sexi a nenecháva sa spútať názormi mužov, čo by mala nosiť a čo sa sluší alebo patrí. Ruku na srdce, veríte jej?

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #koncert #Kim Kardashian #provokácia #body

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....