Olsenky na nerozoznanie? Fíha, obliekli si plavky a to je teda rozdiel!

Niekdajšie detské televízne hviezdy Mary Kate a Ashley Olsenové majú už roky povesť etablovaných módnych dizajnérok, ktorých podnikateľské impérium zarába milióny. A tiež sú typické svojím neprehliadnuteľným štýlom odievania.

28.09.2016 00:00
debata
Dizajnérka Mary Kate Olsen predviedla po boku... Foto: Profimedia
Mary Kate Olsen Dizajnérka Mary Kate Olsen predviedla po boku manžela Oliviera Sarkozyho šľachovité a štíhle telo.

Keď sa dvojica sestier objavila počas uplynulého víkendu na Francúzskej riviére a azda vôbec prvýkrát dopriala verejnosti (prostredníctvom sliedivých paparazzov) možnosť vidieť ich bez dlhých a často neforemných šiat, ukázali sa poriadne rozdiely.

Mary-Kate, ktorá si chvíle voľna v mori užívala v spoločnosti svojho manžela Oliviera Sarkozyho, je zjavne fanúšičkou prísneho tréningu a tvrdej diéty. Na jej tele v dvojdielnych bikinách nebolo vidieť ani gram tuku. Ruky však má šľachovité a brucho pevné ako betón, takže je celkom zjavné, že musí tráviť množstvo času cvičením.

Dizajnérka Ashley Olsen si vo francúzskom... Foto: Profimedia
Ashley Olsen Dizajnérka Ashley Olsen si vo francúzskom Antibes užívala teplé počasie a more v spoločnosti svojej sestry a jej manžela.

Pri pohľade na jej sestru Ashley asi mnohí zostanú prekvapení. Hoci nepatrí medzi dámy s bujným poprsím, jej krivky v čiernych jednodielnych plavkách bez ramienok vyzerali naozaj žensky a veľmi pôvabne. Keď Ashley vychádzala z vody, nejednému hosťovi súkromnej hotelovej pláže musel padnúť zrak na jej príťažlivé stehná a zaoblený zadoček.

Súrodenecké duo trávi množstvo času spoločne, hoci o pár sekúnd staršia Mary-Kate je už nejaký čas vydatá za brata bývalého francúzskeho prezidenta. Dievčatá však spája podnikanie a tiež tvorenie a v minulosti sa vyznali z vrúcneho vzťahu jedna k druhej. Keďže od detstva si spoločne prežívali záujem médií, vraj ich to veľmi stmelilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #bikiny #plavky #sestry #Mary-Kate Olsen #dvojičky #Ashley Olsen #rozdiel

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...