Šperky sú fuč, ale nohavičky nie! Kardashianky v Paríži provokovali

Pozornosť svetových médií sa opäť sústredila na Kim Kardashianovú po nočnom prepadnutí v Paríži, kde ju okradli prestrojení lupiči i šperky za 11 miliónov dolárov. Malý dielik sa však ušiel aj jej sestre Kourtney.

04.10.2016 00:00
debata (3)
Kourtney Kardashian sa takto predvádzala v... Foto: Profimedia
Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian sa takto predvádzala v Paríži, kde navštevuje prehliadky v rámci týždňa módy.

Známe televízne hviezdičky, ktoré momentálne dominujú svetovému šoubiznisu, sa niekoľko dní nachádzali v Paríži, kde sa koná týždeň módy. Obe vyrazili spolu na niekoľko prehliadok, aby si pozreli kolekcie na sezónu jar a leto 2017. Hoci zväčša býva obletovaná práve Kim, ktorá sa posledné mesiace predvádza v čoraz odvážnejších outfitoch, tentoraz sa blysla aj Kourtney.

Drobná tmavovláska si obliekla kožené šaty s prestrihmi na boku, ktoré odhaľovali nahé bedrá a boky. A ilúziu zvodného kusu mini, pod ktorými chýba bielizeň, bola priam dokonalá. Až na to, že paparazzovia cvakali zo všetkých uhlov. A tak odhalili, že Kourtney sa predsa len poistila starou dobrou bielizňou. A pod šaty si obliekla telové nohavičky.

Obe sestry si spoločne užili v metropole Francúzska prehliadky značiek ako Balmain či Givenchy. Už spomenuté nedeľňajšie vlámanie však narušilo ich ďalší program. Slávna celebrita, ktorú v priestoroch súkromného prenajatého apartmánu prepadli dvaja lupiči, prezlečení za policajtov, je vraj stále v šoku a spamätáva sa z desivého zážitku. V pondelok po policajnom výsluchu odletela aj so sestrou domov.

Nie je jasné, či už polícia má stopu na zlodejov, alebo sú šperky v hodnote viac ako 11 miliónov dolárov v nenávratne. Otázka znie, čo vlastne celý čas robili Kardashianovej bodyguardi – platí si ich viac než dosť a určite nie malými sumami.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #nohavičky #Paríž #Kourtney Kardashian

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...