Wahlberg tasí svaly ako hora, ale aha na manželku! Po 4 deťoch famózna!

On ako vytesaná socha, ona s dokonalou figúrou. Reč nie je o žiadnych modeloch z titulných stránok, ale manželoch, ktorí spolu vychovávajú štyri deti.

25.10.2016 09:30
debata
Herec Mark Wahlberg a jeho manželka Rhea Durham... Foto: Profimedia
Mark Wahlberg a jeho manželka Rhea Durham Herec Mark Wahlberg a jeho manželka Rhea Durham na pláži ostrova Barbados.

Herec Mark Wahlberg a jeho nežnejšia polovička Rhea Durham sa minulý týždeň s celou rodinou objavili na Barbadose. Exotický ostrov a rodisko speváčky Rihanny si vybrali za miesto príjemnej októbrovej dovolenky. Ale ani na tomto mieste nedokázali uniknúť pozornosti paparazzov. Bodaj by aj áno, keď sa na pláži predviedli obaja v dokonalej forme a pútali pozornosť aj bežných návštevníkov.

Wahlberg, ktorého môžu diváci poznať z filmov ako Hriešne noci či zo série Transformers, bol vždy milovníkom posilňovania. A jeho momentálna forma pripomína skôr prípravu na nejakú medzinárodnú súťaž ako bežne „vyposilovaného“ otca rodiny.

Ešte viac záujmu však budí Rhea Durham, ktorá je za Wahlberga šťastne vydatá už niekoľko rokov. Hollywoodskemu hercovi stihla porodiť už štyri deti. Keď si potom pozriete, v akom stave je jej figúra, zdá sa to priam neuveriteľné. Niekdajšia modelka Durham však kedysi vyhlásila, že vždy sa snažila byť striedma a starať sa o seba. „Nemôžete dovoliť, aby to zmenilo materstvo. Mnohé ženy na seba zabudnú, ale to nie je správne,“ komentovala v staršom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Telo #plavky #Mark Wahlberg #forma #Barbados #Rhea Durham

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...