Sexi šelma Paulovičová: V korzete a podväzkoch ovládla Showdance

Divoká, vášnivá, zvodná a presvedčivá - to všetko bola v pondelok večer herečka Veronika Paulovičová. Štafetu najsexi tanečnice prevzala od Diany Mórovej, keď zatancovala na choreografiu inšpirovanú muzikálom Moulin Rouge.

06.04.2010 11:06
Veronika Paulovičová Foto:
V prvom kole Showdance to bola Diana Mórová, tentoraz najodvážnejší kostým aj choreografiu predviedla Veronika Paulovičová.
debata

„Na toto sa veľmi teším. Konečne pôjde o štýl, ktorý mám rada. Krásny muzikál, krásna hudba, tanec. Dúfam, že mi to sadne,“ nádejala sa pred týždňom Paulovičová. A zdá sa, že jej nádeje sa naplnili na sto percent. Podľa poroty predviedla najlepšie tanečné číslo v druhom kole tanečnej súťaže.

V prvom kole Showdance to bola Diana Mórová,... Foto: TV JOJ
Veronika Paulovičová V prvom kole Showdance to bola Diana Mórová, tentoraz najodvážnejší kostým aj choreografiu predviedla Veronika Paulovičová.

„Toto bol vrchol večera. Myslím, že patríš na prvé miesto rebríčka,“ zhodnotila porotkyňa Hana Gregorová. Pridal sa aj Tony Moisés. Kat Libor Vaculík síce vyčítal Paulovičovej roztrasené nohy pri sólových partoch, ale tiež ju pasoval za najlepšiu tanečnicu kola venovaného muzikálovým choreografiám.

Herečka Veronika Paulovičová dostala od poroty... Foto: TV JOJ
Veronika Paulovičová Herečka Veronika Paulovičová dostala od poroty najlepšie hodnotenia. Jej kurtizána z Moulin Rouge bola uveriteľná, ale aj tanečne najlepšia.

Mamička syna Jakuba pritom nepredviedla len kvalitný tanec, ale aj poriadne sexi kostým. „Dúfam, že to mám na sebe prvýkrát a naposledy,“ uviedla s úsmevom po boku moderátora Sajfu. Ten jej oponoval: „Hádam nie. Však ľudí treba potešiť.“

Zľava: Veronika Paulovičová, Peter Batthyány a... Foto: TV JOJ
Zľava: Veronika Paulovičová, Peter Batthyány a Kristína Svarinská Zľava: Veronika Paulovičová, Peter Batthyány a Kristína Svarinská - v Showdance si zatancujú aj v treťom kole.

Neskôr pôvabná blondínka priznala, že možno práve kostým zabral aj na divákov. Počas celého večera sa totiž práve hrdinka seriálu Prvé oddelenie nachádzala na poslednej priečke rebríčka tancujúcich hercov. Do finálového rozstrelu však prekvapivo nezamierila ona, ale kolegyňa Zuzana Mauréry s Braňom Bytrianskym. Po takmer jednohlasnom verdikte poroty sa s tanečnou šou lúčil napokon Bystriansky.

Herec Peter Batthyány tancoval na choreografiu...
Herec Peter Batthyány tancoval na choreografiu...
+22So Showdance sa prekvapivo rozlúčil Braňo...
debata chyba

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...