Najkrajšie prsia planéty odhalené! Sexi Emily sa vyzliekla v Mexiku

Niežeby jej prsia nepoznala polovica planéty, ale pohľad na nej, najmä odhalené, určite poteší. Modelka a herečka Emily Ratajkowski dala fanúšikom dôvod na radosť.

19.11.2016 00:00
debata (18)
zväčšiť Modelka a herečka Emily Ratajkowski si užívala... Foto: Profimedia
Emily Ratajkowski Modelka a herečka Emily Ratajkowski si užívala slnečné počasie v mexickom Kankúne. Fotografi si zase užívali jej príťažlivé vnady bez podprsenky.

Kráska, ktorú preslávilo účinkovanie vo videoklipe ku skladbe Blurred Lines a ktorej vnady si vyslúžili mnoho prívlastkov a superlatívov, si vyrazila na dovolenku do mexického Kankúnu. A práve tam ju paparazzovia načapali aj v takmer plnej odhalenej kráse. Dvadsaťpäťročná londýnska rodáčka si totiž vyzliekla vrchný diel plaviek a do vlažného mora vbehla bez nich. Nasledovala tak príklad kamarátky, ktorá sa hore bez opaľovala celý čas.

Modelka, ktorá si zahrala napríklad vo filme Stratené dievča, už mnohokrát potvrdila, že nemá problém odhaliť svoje telo. Dôkazom je aj jej vlastné konto na Instagrame alebo odvážne kreácie, v ktorých sa predvádza.

Na momentkách z dovolenky je však asi najpríťažlivejšia ich autentickosť a žiadne strojené pózy či provokácie. Veď posúďte sami.

Breakfast on the beach @hotelesencia

Fotka uverejnená používateľom Emily Ratajkowski (@emrata),

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #hore bez #Kankún #Emily Ratajkowski

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...