Jeden väčší Adonis ako druhý! Ale dámy, na týchto mužov zabudnite

Už roky je idolom žien aj mužov po celom svete. Pri spevákovi Rickym Martinovi však momentálne má šance už len silnejšie pohlavie. A vlastne. Ani to nie... keďže sa nedávno zasnúbil.

08.12.2016 00:00
debata
Spevák Ricky Martin a jeho snúbenec Jwan Yosef... Foto: Profimedia
Spevák Ricky Martin a jeho snúbenec Jwan Yosef na pláži v Mexiku. Spevák Ricky Martin a jeho snúbenec Jwan Yosef na pláži v Mexiku.

Štyridsaťsedemročný rodák z Portorika požiadal o ruku svojho partnera – umelca Jwana Yosefa, s ktorým sa zoznámili začiatkom roka, keď sa Martin zúčastnil na Yosefovej výstave. Bola to vraj láska na prvý pohľad a dvojica už čoskoro začala spolu bývať pod jednou strechou.

Zamilovaný párik len pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov na súkromnej pláži v Mexiku, ktorá patrí k pozemku slávneho latino-speváka. Martin aj jeho partner si vyrazili do vlažnej a príjemnej vody a predviedli pri tej príležitosti dokonalé urastené telá.

Kým v Yosefovom prípade sa dá hovoriť o vyšportovanom tele mladého tridsiatnika, u Rickyho Martina už jednoznačne treba oceniť, ako vyzerá pár rokov pred blížiacou sa päťdesiatkou. Podobné telo by mu mohli závidieť aj mnohí mladíci.

Fanúšičky a dámy, ktoré by na Martina pomýšľali, si však musia nechať zájsť chuť. A dôvod je asi celkom jasný. Spevák sa pred pár týždňami priznal v talk-šou Ellen DeGeneresovej, že mladého výtvarníka požiadal o ruku. Aj na pláži v Mexiku vraj boli viditeľné na prstenníkoch oboch partnerov dve výrazné obrúčky, ktoré majú symbolizovať ich vzťah a blížiacu sa svadbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #zásnuby #Telo #Ricky Martin #partneri #Adonis #Jwan Yosef

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...