Kamoška či láska? Gyllenhaal sa na pláži baví s dcérou hviezdy CSI: Miami

Vídať ich spolu často a aj posledné dni starého roka strávili spoločne. Herec Jake Gyllenhaal sa stretáva s Gretou Caruso.

02.01.2017 13:08
debata
Herec Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta... Foto: Profimedia
Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta Caruso Herec Jake Gyllenhaal a jeho kamarátka Greta Caruso si užívajú voľné chvíle na ostrove St. Barths.

Mladá brunetka je dcérou známeho herca Davida Carusa, ktorý sa preslávil rolou detektíva Horacia Cainea v krimisérii CSI: Miami. Greta sa vraj s Jakeom pozná už dlhé roky. Ani raz svoj vzťah nepotvrdili, ale posledné obdobie trávia spolu naozaj dosť času.

Paparazzovia ich zachytili aj na pláži ostrova St. Barths, ktorý sa v prelomovom období nového roka stal miestom pobytu množstva celebrít a boháčov. Fešák Gyllenhaal, ktorý sa najbližšie objaví v sci-fi Život, predviedol na pláži urastenú figúru. Hoci niektoré americké médiá poznamenali, že jeho fyzická forma už nie je taká dobrá ako pred pár rokmi, keď tvrdo trénoval pre role vo filmoch ako Southpaw či Princ Perzie: Piesky času.

Greta Caruso sa po boku herca objavila v dvojdielnych čiernych bikinách a ukázala na pláži súmernú a žensky kyprú figúru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Jake Gyllenhaal #St. Barths #Greta Caruso

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...