Trio anjelov v brazílskom raji! Krásky ukázali krivky, je to božský pohľad

Tomu sa hovorí raj na zemi! Veď až traja anjelici sa objavili na pláži brazílskeho Troncosa. Samozrejme, reč je o modelkách známeho výrobcu dámskej bielizne.

03.01.2017 00:00
debata
Zľava: Topmodelky Romee Strijd, Lais Ribeiro a... Foto: Profimedia
Romee Strijd, Lais Ribeiro a Jasmine Tookes Zľava: Topmodelky Romee Strijd, Lais Ribeiro a Jasmine Tookes si užívali spoločne na brazílskej pláži.

Brazílsku destináciu si za miesto novoročnej dovolenky vybrala trojica Jasmine Tookes, Lais Ribeiro a Romee Strijd. Všetky tri krásky sú známe predovšetkým ako dokonalé krásky z reklám a prehliadok značky Victoria's Secret. Ani na pláži, bez zásahu retuše či pomoci tímu štylistov a vizážistov, nesklamali.

Trojica topmodeliek si užívala slnečné počasie a uvoľnenú atmosféru. Neprekážal jej ani fakt, že z diaľky na ňu mierili objektívy paparazzov. Skôr naopak, všetky tri dievčatá si dobre uvedomujú, že podobný záujem len zvyšuje ich popularitu a cenu na trhu.

Modelka Lais Ribeiro sa predvádza na brazílskej... Foto: Profimedia
Lais Ribeiro Modelka Lais Ribeiro sa predvádza na brazílskej pláži, kde ju fotografoval kamarát.

Do fotografického ošiaľu pridali aj kúsok vlastného. Všetky tri sa totiž navzájom fotografovali na svoje sociálne siete, aby sa mohli o momenty z dovolenky podeliť s fanúšikmi.

Pomáhala im v tom aj mužská spoločnosť. Urastený kamarát fotografoval raz jednu, raz druhú, aby tak zachytil príťažlivé tvary modeliek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #bikiny #modelka #Jasmine Tookes #sexy #Lais Ribeiro #Romee Strijd

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...