Polonahý Jonas odhalil telo v reklame: Pomáha mu blondína s bujnými...

Spevák, trošku herec, ale model? Áno, Joe Jonas ukázal pred pár dňami aj túto polohu. Pomohla mu pritom jedna z najsexi amerických blondínok - modelka Charlotte McKinney.

13.01.2017 00:00
debata
Spevák Joe Jonas a modelka Charlotte McKinney... Foto: Guess
Joe Jonas a modelka Charlotte McKinney Spevák Joe Jonas a modelka Charlotte McKinney na zábere z reklamy na Guess Underwear.

Dvojica sa stretla pri tvorbe reklamnej kampane známej značky Guess, pre ktorú spoločne nafotili zábery na propagovanie bielizne. O tom, že obdarená Charlotte bude na fotografiách skutočne zvodná, asi nepochybuje nik. Prekvapením je však 27-ročný Jonas, frontman formácie DNCE, ktorý sa pred objektívom vyzliekol do obtiahnutých boxeriek a vystavil na obdiv vyšportované telo a ukážkové „tehličky“ na pevnom bruchu.

Modelka Charlotte McKinney na zábere z reklamy... Foto: Guess
Charlotte McKinney Modelka Charlotte McKinney na zábere z reklamy na Guess Underwear.

Dvojica pózujú v reklame spoločne, alebo každý sám. Americká značka, ktorej zrod sa datuje do prvej polovice 80-tych rokov minulého storočia, sa stávkou na tieto dve nové tváre rozhodla opäť podporiť sexi imidž jednotlivých línií a jemnú provokatívnosť, ktorú v sebe jej veci nesú.

Spevák Joe Jonas na zábere z reklamy na Guess... Foto: Guess
Joe Jonas Spevák Joe Jonas na zábere z reklamy na Guess Underwear. Predvádza ukážkovú formu.

Známe odevné značky s obľubou vsádzajú na celebritné tváre a najmä kampane na spodnú bielizeň sú v tomto smere veľmi ostrosledované. V minulosti sa pred objektívom v slipoch či boxerkách predvádzal napríklad David Beckham, Rafael Nadal či napríklad aj Jamie Dornan. Ten vtedy ešte ako profesionálny manekýn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #reklama #Telo #forma #Joe Jonas #Charlotte McKinney #Guess

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...