Najsexi dekolt USA? Upton sa vracia, jej bujné prsia v (polo)plnej kráse

V magazíne LOVE asi nemajú veľmi prehľad o tom, kedy je čas adventu. Ale fanúšikom bujných predností Kate Uptonovej to určite prekážať nebude.

16.01.2017 15:00
debata
zväčšiť Americká modelka Kate Upton účinkuje v... Foto: LOVE Magazine
Kate Upton Americká modelka Kate Upton účinkuje v pikantnom videu.

Slávna americká blondínka, ktorá sa objavila opakovane na titulnej strane magazínu Sports Illustrated, účinkuje v poslednom z minifilmov, ktoré LOVE Magazine zverejnil v rámci svojej adventnej sexi série.

Pred objektívmi sa už predvádzala Rita Ora, Adriana Lima či Alessandra Ambrosio. Rodáčka z Michiganu úspešne zavŕšila projekt krátkym videom, v ktorom priestor dostala jej fyzická krása aj prednosti. Bujé krivky zaodeli štylisti len do sexi bielizne, pričom Upton sa pred kamerou predvádza za tónov známej skladby Diamonds are the girl's best friend.

Dvadsaťštyriročná Kate Upton sa v poslednom období viacmenej stiahla z modelingových aktivít, aby sa mohla sústrediť viac na hereckú kariéru. Dôvodom je vraj tiež partner Justin Verlander, športovec, s ktorým sa modelka zasnúbila a plánuje údajne už svadbu. Adventné video LOVE je však príjemným spestrením pre Uptonovej fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kate Upton #video #bujné poprsie #sexy #Lóve

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...