Áno, jej telo v bikinách je sexi! Ale naozaj s ňou má Ronaldo až také plány?

Mladučká tmavovláska sa predviedla po boku Cristiana Ronalda na športovej udalosti roka. A španielske médiá im už chystajú svadbu.

27.01.2017 00:00
debata

Len 6. januára sa Cristiano Ronaldo predviedol na červenom koberci v Zürichu počas vyhlasovania najlepšieho hráča roka podľa FIFA v spoločnosti jeho mladej, len 21-ročnej priateľky Georginy Rodriguezovej. A podľa španielskeho denníka „Correio da Manha“ sa slávny futbalista nebráni ani svadbe s atraktívnou Španielkou.

Georgina Rodriguez sa rada ukazuje na svojom... Foto: Georgina Rodriguez/Instagram
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez sa rada ukazuje na svojom Instagrame.

Ako denník píše, futbalistova matka, ktorá mala podľa medializovaných informácií „v zuboch“ jeho predošlú priateľku, Irinu Shaykovú, je práve mladou tmavovláskou nadšená. Georgina Rodriguez jej vraj padla okamžite do oka.

Pravdou je, že po Ronaldovom boku je len pár mesiacov, zato ju už stihol hrdo predviesť aj v spoločnosti jeho syna na spomínanej športovej udalosti roka. A to už čosi znamená. Aj z toho dôvodu španielske médiá zrejme skloňujú slovo svadba.

Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej... Foto: Reuters, ARND WIEGMANN
Cristiano ROnaldo Najlepší hráč roka 2016 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Cristiano Ronaldo a jeho syn, Cristiano Ronaldo Jr. a Georgina Rodriguez.

21-ročná kráska sa živí v módnom priemysle a na svojom Instagrame sa rada predvádza. Pekné telo ukazuje nielen pri športovaní, ale aj pri slnení sa v bikinách. A sexi krivky mladučkej tmavovlásky mohli Ronalda očariť. Ale žeby až tak, že sa okamžite pohrnie pred oltár? S Irinou Shaykovou tvoril pár celých päť rokov, ale za ten čas sa futbalista nedostal ani k zásnubám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Georgina Rodriguez

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....