Slávne sestry zas úradujú: Jedna ukazuje prsia, druhá 'umeláče'

Slávna televízna rodinka Kardashianovcov sa momentálne nachádza na Kostarike. Miesto ich luxusnej dovolenky sa stalo momentálne aj centrom paparazzov.

31.01.2017 14:45
debata
Slávne sestry Kylie Jenner (vzadu) a Kim... Foto: Profimedia
Kylie Jenner (vzadu) a Kim Kardashian Slávne sestry Kylie Jenner (vzadu) a Kim Kardashian kráčajú na večeru v Kostarike.

Slávna televízna rodinka Kardashianovcov sa momentálne nachádza na Kostarike. Miesto ich luxusnej dovolenky sa stalo momentálne aj centrom paparazzov.

Práve tí pristihli dve zo sestier známych v rámci televíznej reality-šou, ale aj podnikateľských aktivít, pri ceste na večeru. A výsledkom boli zábery, ktoré opäť nenechajú spávať niektorých fanúšikov kyprých ženských kriviek.

Dvojnásobná mama Kim Kardashian si obliekla metalické minišaty na tenučkých ramienkach. Problémom však bola skôr látka – pod tenučkou vrstvou blesky veľmi ľahko odhalili poprsie slávnej instagramovej hviezdy. Jej sestra Kylie, devätnásťročná brunetka, ktorú mnohí označujú za klon staršej Kim, pre zmenu zaskočila svojim overalom. Ani nie tak mjeho dizajnom ako výstrihom. A tým, čo bolo v ňom.

Kylie Jenner už viackrát v rozhovoroch uviedla, že si nenechala vylepšiť svoje proporcie a že ich podoba je celkom prirodzená. Pri pohľade do výstrihu je však jasné, že tento dekolt má už za sebou aj dotyk plastického chirurga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Kim Kardashian #kostarika #silikóny #Kylie Jenner

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...