Toto je fakt dokonalý zadoček! Jeho majiteľkou je Slovenka, hádajte...

Znie to ako obohraná pesnička. Ale čo iné napísať pri pohľade na Andreu Verešovú ako to, že vyzerá famózne. Nové snímky to len potvrdili.

01.02.2017 14:28
debata (13)

Yes, its me! Good night, sweet dreams! Dobrú noc a sladké sny... @photojan #sexygirl #fashion #night #love #woman #ženskosť #sebavedomie #instamood

Fotka uverejnená používateľom Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Niekdajšia slovenská kráľovná krásy, ktorá už roky žije v susednom Česku, sa podelila so svojimi fanúšikmi o zábery z fotenia. Na jej Instagram tak pribudli zábery, kde pózuje len v nohavičkách, otočená k objektívu pozadím. A to vyzerá naozaj dokonalo.

„Áno, to som ja. Dobrú noc a sladké sny,“ zaželala všetkým Verešová ešte v utorok večer, keď na sociálnej siete zverejnila momentku s dokonalým pozadím. Iba deň predtým fotila s českým fotografom Janom Tůmom nové zábery pre nekonkrétny magazín.

Tridsaťšesťročná rodáčka zo Žiliny je síce už dvojnásobnou mamou, ale jej fyzické pôvaby by sa dali prirovnať ku telu mladučkej modelky. Verešová viackrát priznala, že veľký podiel na tom má pohyb a to, že neustále sa o svoje telo stará. A zdá sa, že slovenské gény tiež robia kúsok svojej práce.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #zadoček #fotenie #erotika #Andrea Verešová #sexy

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...