Televízna hviezdička Montag je späť! Silikóny zostali, štíhly driek tiež

Na istý čas sa celkom stratila z dohľadu. Televízna hviezdička Heidi Montag však skúša nájsť novú popularitu vo Veľkej Británii.

07.02.2017 16:46
debata
Televízna hviezdička Heidi Montag sa kúpala v... Foto: Profimedia
Heidi Montag Televízna hviezdička Heidi Montag sa kúpala v hotelovom bazéne a fotografi boli pri tom.

Blondínka, ktorá pred pár rokmi bola miláčikom divákov televízie MTV vďaka projektu The Hills – jednej z prvých reality-šou zo skutočného prostredia zlatej mládež, sa momentálne nachádza v Londýne. Práve tam ju prilákala ponuka do šou Celebrity Big Brother. Koncept je rovnaký ako táto šou prinášala v minulých rokoch – ľudia pod strechou jedného domu, sledovaný všadeprítomnými kamerami. Akurát tentoraz sú v hre celebrity.

Montag sa stala hosťom len na pár dní a spoločnosť jej robil aj manžel Spencer Pratt. Po skončení v šou sa však blondínka rozhodla uchmatnúť si ešte trošku pozornosti. Ako? Zavolala si fotografov do londýnskeho hotela, kde je ubytovaná.

Tam sa pred objektívmi predviedla v dvojdielnych bikinách a ukázala reportérom svoje udržiavané telo aj vylepšené poprsie. V minulosti Montagovej často médiá vyčítali jej výraznú vizuálnu premenu a pričasté zákroky na estetickej chirurgii. Posledné roky sa však už plavovláska nemení a ako sama tvrdí, udržiava si svoj vylepšený vzhľad najmä športom a zdravým jedálničkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #bikiny #Telo #Celebrity Big Brother #Heidi Montag

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...