Baywatch trocha inak! XXL modelka v plavkách Pamely Andersonovej

Vo vode aj na súši v Miami sa mali turisti na čo pozerať. Ashley Graham sa hrala na záchranárku.

03.03.2017 00:00
debata (1)

Slávne scény známeho seriálu podľa Ashley Grahamovej! 28-ročná modelka, ktorú preslávili jej XXL krivky, sa rozhodla pózovať ako záchranárka. V červených plavkách, v ktorých sa preháňala koncom devätdesiatych rokov po pláži blond Pamela Anderson, si Graham zapózovala vo vode aj na súši. A dokonca aj na skútri.

Ashley Graham pózuje v Miami. Foto: Profimedia
Ashley Graham Ashley Graham pózuje v Miami.

A keďže zábery vznikali v slnečnom a turistami milovanom Miami, mali sa počas dňa na čo pozerať. Vychytená tmavovláska pózovala pred objektívmi niekoľko hodín, kým vznili požadované fotografie.

Hviezda modelky Ashley Grahamomej začala prudko stúpať potom, čo sa objavila v slávnom Plavkovom špeciáli magazínu Sports Illustrated. Následne sa priam roztrhlo vrece s ponukami a kyprá tmavovláska sa objavila na mnohých titulkách slávnych magazínov. Pre ženy s plnými tvarmi sa stala inšpiráciou, na čo je hrdá. "Neberiem to na ľahkú váhu. Myslím si, že byť tvárou a hlasom toľkých žien, či už v modelingu, alebo v televízii a filme, je nesmierne povzbudzujúce a úžasné,“ pokračovala v rozhovore pre V magazín pred časom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miami #Ashley Graham

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...