Goslingova krásna polovička Eva Mendes: Zvodná, ale tak romanticky

Dvojnásobná mama priznáva, že radšej sedí doma a venuje sa deťom, než by sa pretŕčala na červených kobercoch.

10.03.2017 10:00
debata

Ryan Gosling (36) sa vzhľadom na úspech La La Landu objavoval na červených kobercoch počas uplynulých mesiacov naozaj často. A spoločnosť mu robila zväčša jeho filmová partnerka Emma Stone. Matka hercových detí a jeho životná družka, herečka Eva Mendes, sa na červené koberce nehrnula. A nesprevádzala ho ani na Oscaroch.

Eva Mendes na titulke magazínu Shape. Foto: Shape
Eva Mendes Eva Mendes na titulke magazínu Shape.

43-ročná kráska to objasnila v rozhovore pre magazín Shape, ktorého aktuálnu titulku zdobí. A jej odpoveď bola naozaj priama: „Čo možno o mne ľudia nevedia je fakt, že som doma rada. Namiesto pózovania na červených kobercoch radšej trávim čas s našimi dievčatami,“ povedala. Herecký pár vychováva 2-ročnú Esmeraldu a 11-mesačnú Amadu Lee.

Na titulke vyzerá krásne a vysvetľuje, ako sa po druhom pôrode dostala späť do formy: „Po druhej dcére bolo v niekoľkých oblastiach ťažšie dostať sa späť do formy. Na druhej strane nie až také ťažké, ako sa mi na začiatku zdalo. Okolo detí stále behám, nesadnem si ani na chvíľu.“

Už sa teší, keď dievčatá podrastú a život sa dostane do ustálených koľají. „Čo sa jedla týka, fungujem na modeli prežitia. Pri dvoch malých deťoch jem ‚za pochodu‘. Už sa teším na čas, kedy si všetci spolu sadneme za stôl a normálne sa najeme,“ povedala v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shape #Eva Mendes #Ryan Gosling

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...