Dvojitý útok sexepílu: Národné 'poklady' Holandska celkom nahé!

V prípade Holandska patria medzi tie najsexi národné "poklady" krajiny. Asi nikoho neprekvapí, že topmodelky Lara Stone a Doutzen Kroes sa stretli na titulnej strane slávneho časopisu.

10.03.2017 13:40
debata
Modelky Lara Stone (vpravo) a Doutzen Kroes na... Foto: Reprofoto: Vogue Nederland
Lara Stone (vpravo) a Doutzen Kroes Modelky Lara Stone (vpravo) a Doutzen Kroes na titulnej strane magazínu Vogue Nederland.

Reč je o magazíne Vogue, ktorý v rámci svojej holandskej verzie priniesol foto-story s oboma kráskami. Za objektív sa postavil renomovaný Mario Testino a výsledok je pomerne odvážny. Nie každý mesiac sa totiž na titulnú stranu dostane akt s dvojicou najsexi žien Európy. Tridsaťtriročná Lara Stone a o rok mladšia Doutzen Kroes sa vyzliekli celkom donaha a spoločne pózovali na záberoch, ktoré odhaľujú ich dokonalé krivky.

Aprílové vydanie magazínu, ktoré vzniklo pri príležitosti výročia časopisu, sa obe dámy stretli v stredu v Amsterdame a spoločne nové číslo uviedli do života. Na afterpárty, ktorá nasledovala, nechýbal ani samotný Mario Testino.

Ako píše Daily Mail, obe krásky sa priznali na stretnutí s novinármi, že keď modelingovú kariéru štartovali, netušili, či dosiahnu úspech. Stone dokonca profesii modelky neprikladala veľký význam. „Verila som v mladosti, že rozhodne nie som veľmi atraktívna,“ uviedla Stone, ktorú svet pozná z množstva aktov a provokatívnych fotografií. Dodala však tiež, že byť nahá pred objektívom jej vôbec neprekáža.

„Na fotení nikto nezíza na nahú modelku. Každý si robí svoju prácu, veď to videli stotisíckrát predtým. Nikoho to nezaujíma,“ vysvetlila, prečo necíti ostych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Vogue #Doutzen Kroes #titulná strana #Lara Stone

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...