Naostro a odhalená! Thickeho sexi milenka oslavovala bez gatiek

Hoci spevák Robin Thicke už niekoľko týždňov rieši poriadne nepríjemný boj s exmanželkou kvôli starostlivosti o syna a obvineniam z nedobrého vplyvu na dieťa, čas na oslavu si našiel. Aj so sexi priateľkou.

14.03.2017 11:55
debata (7)
Modelka April Love Geary bola paparazzmi... Foto: Profimedia
April Love Geary a Robin Thicke Modelka April Love Geary bola paparazzmi sledovaná azda viac než jej priateľ a oslávenec Robin Thicke. Keď sa bližšie pozriete na jej šaty, pochopíte, prečo.

Interpret hitu Blurred Lines si pri príležitosti svojej 40-ky vyrazil do nočného klubu v západnom Hollywoode a sprievod mu robila modelka April Love Geary. Thicke sa s ňou stretáva už bezmála rok.

Dlhonohá kráska mala asi v pláne potešiť svojho jubilanta a rozhodla sa na to ísť netradičnou cestou. Poriadne sexi outfitom. Možno až príliš odvážnym.

Minišaty, ktoré si obliekla, mali totiž v spodnej časti odhaľujúce rozparky na šnurovanie. A ako sa ukázalo na záberoch pohotových paparazzov, Geary si pod ne nevzala žiadnu bielizeň.

Niektoré momentky odhaľujú pohľad naozaj poriadne hlboko a je divu, že sa vôbec ocitli v médiách. Podobnú kauzu má na konte aj americká topmodelka Chrissy Teigen, ktorá sa takto pred pár mesiacmi objavila na vyhlásení hudobných cien.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Robin Thicke #oslava #naostro #April Love Geary

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...