Tomu sa hovorí nežné zvádzanie! Krásna Hathaway vie, ako na to

Koho by nezlákala svojou dokonalou tvárou? Anne Hathaway však hovorí len o jedinom mužovi.

15.03.2017 13:00
debata

Oscarovej herečke Anne Hathaway (34) sa v Hollywoode naozaj darí. A to už niekoľko rokov. Hviezdu z nej spravil film Denník princeznej (2001), ale aj komédia Diabol nosí Pradu (2006). Ako však prezradila v aktuálnom vydaní magazínu Elle, celkovo spokojná sa začala cítiť až potom, čo stretla svojho manžela, Adama Shulmana. Pred oltár sa s ním postavila v roku 2012 a v marci 2016 priviedla na svet ich prvé dieťa, syna Jonathana.

Anne Hathaway na obálke magazínu ELLE. Foto: Elle
Anne Hathaway Anne Hathaway na obálke magazínu ELLE.

Pre magazín Elle o svojm nanželovi povedala: „Vďaka nemu sa na svete cítim komfortne. Teraz je populárne vyhlasovať, že ženy nikoho nepotrebujú. Ale ja potrebujem môjho manžela. Jeho špecifická láska ma zmenila.“

Na obálke magazínu zvádza s nežnosťou jej vlastnou. V jemných tónoch ružovej, v korzete, má pootvorené pery a vlasy voľne rozpustené jej padajú na plecia. Viac ako telo herečky však púta pozornosť jej krásna tvár.

V lete sa herečka stala aj veľvyslankyňou dobrej vôle Organizácie Spojených národov (OSN). Hathaway sa zameriava na problematiku nerovnomerného rozdelenia rodičovskej starostlivosti o deti, čo sa prejavuje tým, že ženy po pôrode často strácajú možnosť ďalej pracovať a zarábať. „Hollywood nie je miestom rovnosti pohlaví. Nehovorím to s hnevom, ani nikoho nesúdim, je to jednoducho štatistický fakt,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manžel #Anne Hathaway #Elle

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...