XXL kráska dole bez pred celým štábom! A potom... navliekla sťahovačky

Vo svete modelingu je nahota vec bežná. Málokto si ju vôbec uvedomí. Ale ak fotíte na pláži a prezliekate sa pod holým nebom, záujem očakávať asi treba.

24.03.2017 00:00
debata (2)
zväčšiť Topmodelka Ashley Graham fotila na Floride.... Foto: Profimedia
Ashley Graham Topmodelka Ashley Graham fotila na Floride. Prezliekanie pod holým nebom zaujímalo najmä papaprazzov.

Musela mu čeliť aj modelka Ashley Graham, ktorá sa objavila pred pár dňami na Floride. Práve tam fotografovala novú kampaň a na pláži ju obklopoval početný štáb. V jednom momente však bolo nutné, aby sa prezliekla a Graham tak bez ostychu spravila pred všetkými. Samozrejme, s akou takou ochranou veľkej plachty a asistentov.

Obdarená modelka, ktorej kariéru nakoplo pózovanie na titulnej strane Sports Illustrated, nechala paparazzov nahliadnuť aj do tajomstva svojej kyprej, no symetrickej figúry. Boli to zoštíhľujúce nohavičky, ktoré si obliekala pod šaty. Brunetka však nikdy netajila, že si ku krajšej postave pomáha aj takýmito trikmi.

Nedávno sa vyznala, že sú chvíle, keď si pripadá ako najtučnejšia modelka na svete. Potom si však uvedomí, koľko žien ju vníma ako vzor a ďakuje je jej za to, že prezentuje na stránkach časopisov ženskosť a skutočné krivky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #prezliekanie #zoštíhlenie #Ashley Graham

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...