Sexi pravnučka na pláži?! Prsia sa jej ledva zmestia do plaviek

Posledné roky z nej urobili internetovú celebritu, ale netreba zabúdať ani na slávne meno. Modelka Caroline Vreeland má v sebe gény slávnej novinárky a zároveň výbušný sexepíl.

27.03.2017 14:35
debata
Modelka Caroline Vreeland, pravnučky slávnej... Foto: Profimedia
Caroline Vreeland Modelka Caroline Vreeland, pravnučky slávnej novinárky a módnej ikony Diana Vreelandovej, predviedla svoje kypré proporcie v Mexiku.

Sexi blondínka, ktorá denne prispieva na Instagram početnými odkazmi, často s dráždivým obsahom, sa počas víkendu objavila v exotickom Tulume. Mexické letovisko si vybrala aj s kamarátkami na príjemnú marcovú dovolenku, ale pozornosti paparazzov neunikla. Dá sa pochybovať o tom, či vôbec chcela. Pozornosť má totiž skutočne rada.

Na pláži ju nafotili v červených bikinách. Nešlo však o žiadnu klasickú „baywatch“ verziu. Vreeland si obliekla sexi model s prestrihmi, ktoré sa napínali na jej bujnom poprsí. Tenučké šnúrky vyzerali byť napnuté na maximum.

Pravnučka slávnej novinárky a módnej ikony Diany Vreelandovej, ktorá patrila medzi najslávnejšie šéfredaktorky magazínu Vogue, si však starosti s odvážnym modelom nerobila. Konieckoncov, na internete už párkrát pózovala nahá. Provokovať ju zrejme mimoriadne baví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #plavky #poprsie #Tulum #Caroline Vreeland

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....