Päť vecí, ktorými ženu pri sexe unudíte

Dozvedieť sa po rande, že je z vás nudný milenec - to rozhodne nie je snom väčšiny mužov. Zázračné schopnosti vám síce nepričarujeme, ale možno vám pomôže zoznam vecí, ktoré podľa prieskumu ženy považujú v posteli za nudné. Skúste sa ich vyvarovať.

13.02.2008 11:55
sex - milovanie - pár - nahota Foto:
debata

1. Žiadosť o povolenie
Na mužovi, ktorý sa pýta ženy, či smie, nie je pre väčšinu príslušníčok nežného pohlavia nič sexi. Dobrý milenec by mal vedieť dať žene najavo, že má chuť milovať sa s ňou a samozrejme svojou iniciatívou k tejto činnosti nakloniť aj partnerku. Bez zbytočných slov!

2. Predvídavosť
Veci, ktoré sa vám zdali vzrušujúce počas prvých dvoch mesiacov či roka, sa čoskoro môžu zmeniť na stereotyp. A pokiaľ máte zaužívaný postup – napríklad v duchu: desať minút predohra, päť minút orálny sex, misionárska poloha a vyvrcholenie – ten sa môže partnerke časom zunovať. Skúste teda obmieňať činnosti, experimentujte. Niekedy môžete namiesto klasickej súlože uspokojiť partnerku len orálne. Inokedy strávte pri predohre trebárs aj polhodinu alebo skúste rýchly sex v práci na toalete. Hlavne sa bavte a majte nápady.

3. Mechanický sex
Takmer všetky ženy súhlasia, že sex bez vášne je zlý. Žiadna z nich nechce byť nafukovacou bábikou, na ktorej si muž odcvičí svoju povinnú zostavu. Prejavte nadšenie a ukážte jej, že ju milujete, je vám s ňou dobre. A predovšetkým, že vás naozaj vzrušuje! Vzrušenie totiž nie je len o erekcii penisu.

4. Stále rovnaké miesto
Pokiaľ si žena pamätá presné rozmiestnenie cédečiek vo vašej spálni, je zle! Situáciu však môže ľahko vyriešiť experimentovanie s miestami, kde si súlož vyskúšate. Môže to byť napríklad kuchyňa, sprcha, vaše auto na odľahlom parkovisku či niekde v lese. Nebojte sa skúšať a dajte si pozor, aby ste neboli prichytení!

5. Príliš hlučný alebo tichý
Excesívne opakovanie slov a vzdychov môže byť pre partnerku rovnako nepríjemné ako úplne tichý milenec, ktorý nevydá zo seba ani hlásku. Musíte teda nájsť zlatú strednú cestu. Výber správnych slov môže stimulovať každú ženu a vôbec nemusí ísť o povestnú formulku „milujem ťa“. Skúste jej napríklad povedať, čo robí dobre, prečo sa vám sex s ňou páči.

debata chyba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....