Čítajte: Čo ženy neznášajú pri predohre?

Posteľová predohra. Muži ju zväčša ignorujú, ženy ju v zásade majú rady a vyžadujú. A keďže muži chcú ženy uspokojiť, na predohru pristanú. Bohužiaľ mávajú o nej svoje vlastné predstavy, ktoré môžu byť na míle vzdialené od tých ženských.

19.07.2007 15:30
debata

Prečítajte si teda, akých ťahov by ste sa mali pri predohre vyvarovať. Čo ženy najviac neznášajú?

Nechoďte hneď na vec tvrdo!

Muži preferujú ísť na vec rázne a tvrdo. Hoci výnimka potvrdzuje pravidlo, ženám sa takýto postup väčšinou nepozdáva. Naše nežnejšie polovičky chcú, aby sme sa ich dotýkali jemne a nežne a vyvolávali v nich postupne vlnu rozkoše a nadšenia pre súlož, ktorá bude nasledovať.

Preto sa skúste vyvarovať tvrdých a drsných pohybov na začiatku. Začnite jemne a nežne a postupne skúste zvyšovať intenzitu dotykov. Reakcia ženy vám napovie, či jej to je príjemné alebo by ste radšej mali zvoľniť. Najideálnejšie to otestujete pri orálnom dráždení vagíny.

Opakované pohyby
Keď niekto opakovane stimuluje jeden bod, časom sa táto stimulácia môže stať neúčinnou ba až znervózňujúcou. Muži často robia chybu, že ak im partnerka povie, aby jej napríklad bozkávali ucho, nevedia sa od jej sluchového ústrojenstva odtrhnúť najbližšiu polhodinu (Veď povedala, že sa jej to páči!).

Omyl! Aj v prípade obľúbených bodov na tele treba nájsť mieru, ako sa im venovať. Radšej teda skúste riskovať a vydajte sa na neznámu cestu zmeny polôh či stimulovania doteraz neprebádaných častí – aby ste náhodou v dobrom úmysle partnerku neunudili.

Byť agresívny pri orálnom sexe
Niektoré ženy nemajú rady orálny sex. Bohužiaľ, väčšinou preto, že ešte nezažili príjemný orálny sex alebo majú partnera, ktorý ho „neovláda“. Muži totiž často robia chybu, že idú na vec príliš agresívne. Začínajú stimulovať vagínu so „suchými“ ústami, tlačia jazykom príliš tvrdo alebo dokonca hryzú. To ženám príjemné zväčša naozaj nie je.

Drobným trikom pri suchých ústach je sladký nápoj. Po jeho vypití totiž začnete produkovať viac slín a tie pri orálnom sexe rozhodne pomôžu. Vodu môžete použiť tiež, ale ideálna na „zvlhčenie“ nie je. Pri orálnom sexe začnite jemne. Aj v momente, keď cítite, že partnerka začne tlačiť svojou vagínou proti vášmu jazyku, nevnímajte to hneď ako signál na rýchlu a drsnú dohru. Hrajte sa s ňou. Provokujte ju. Buďte nežní, zatlačte. Potom sa na chvíľu odtiahnite. Dráždite ju. Keď nájdete ten správny rytmus, tlak a techniku – máte vyhraté!

Stláčanie a skrúcanie bradaviek
Nič v zlom páni, ale za túto techniku vás ženy s radosťou označia za otrasného milenca. Zahrajú malé divadlo a v mysli uvažujú nad tým, o čo sa „ten pako“ vlastne snaží.

Keď teda počas predohry stláčate ženské bradavky, použite niekoľko techník. Skúste ich lízať, bozkávať, jemne po nich prechádzajte bruškom prsta, môžete sa do nich jemne zahryznúť. Vyhnite sa však technikám, ktoré urobia radosť možno tak klientkám v S/M salóne.

 
debata chyba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...