Najkrajšia žena planéty v bikinách?! Je to jasné, aj telo má priam božské...

Vyrazila si na prehliadku Christian Dior a tiež na umelecký veľtrh Art Basel, ktorým momentálne žije celé Miami. Ale bez bazéna a bikín by sa to nezaobišlo.

05.12.2019 00:00
debata (9)
Topmodelka Bella Hadid si pred návštevou... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid si pred návštevou umeleckého veľtrhu a módnej prehliadky Christian Dior užívala v Miami aj bazén a slnko.

A presne tak načapali fotografi topmdoelku Bellu Hadidovú iba pár hodín pred prehliadkou pánskej kolekcie Christian Dior, ktorú v Miami uviedol dizajnér Kim Jones.

Kým sa dlhonohá brunetka posadila do prvého radu na uvedení nových modelov, vychutnávala si slnko, pohodu a dobrú spoločnosť kamarátok. A všetkým naokolo ponúkla aj pohľad na jej ukážkové zmyselné krivky a príťažlivý vzhľad.

Hadidovej stačili len miniatúrne bikiny z pár centimetrov štvorcových vzorovanej látky. Hoci intímne partie zostali skryté, všetko ostatné bolo doslova vystavené na obdiv. S tým však zjavne 22-ročná kráska, ktorú nedávno oficiálne vyhlásili za najkrajšiu ženu sveta, nemá problém.

Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru Bellu Hadidovú na archívnom zábere z Cannes. Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru Bellu Hadidovú na archívnom zábere z Cannes.

Iba pred pár dňami americké médiá informovali o kauze jej otca – Mohammeda Hadida, ktorého spoločnosť vyhlásila bankrot. Objavili sa však podozrenia, že tak urobil preto, aby sa vyhol povinnosti zlikvidovať čiernu stavbu, do ktorej investoval peniaze už pred pár rokmi. Luxusnú vilu však napokon zbúra najatá firma. Bella Hadid situáciu svojho otca nekomentovala napriek tomu, že v minulosti viackrát ukázala, že majú veľmi blízky vzťah.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #modelka #sexy #Bella Hadid

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...