Bruško ako skala, krivky dokonalé: Jennifer Lopez je skrátka fitness guru!

Vďaka výkonu vo filme Zlatokopky obieha momentálne Jennifer Lopez jeden ceremoniál filmových cien za druhým. Ale to neznamená, že by sa vzdala tvrdého tréningu. Konieckoncov, aj preň bola vo filme taká uveriteľná.

22.01.2020 00:00
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla cestou z fitness centra bezchybné bruško.

Päťdesiatročnú hviezdu zachytili objektívy paparazzov v uliciach Los Angeles. Tentoraz nie v gala a s dokonalým večerným líčením, ale vo športovom oblečení. Lopez strávila predpoludnie vo fitness-centre. To je vlastne aj jedno z miest, na ktorom by ste ju mohli nájsť takmer denne.

Speváčka sa na ulici objavili v legínsach a podprsenkovom tope nad pupok. Aj preto bolo celkom jasne vidieť jej pevné bruško a bezchybne tvarovanú figúru. Krásna latino-diva je známa svojím ultrazdravým životným štýlom a jej tréningový plán sa snaží napodobniť aj mnoho kolegýň. V tomto prípade však ide aj o pripravované vystúpenie na Super Bowl. Hviezda túži byť vo špičkovej forme.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení cien Los Angeles Film Critics Association Awards. Herečka a speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení cien Los Angeles Film Critics Association Awards.

Lopezovej výkon vo filme Zlatokopky stál aj na schopnosti odhaliť sa pred kamerou fyzicky. Konieckoncov, stvárnila v tejto dráme striptérku. Kritici však hovoria aj o výnimočnom hereckom výkone, keď Lopez odhalila svoj talent ako negatívna postava a mnohí ospevujú jej verné stvárnenie hrdinky.

Napriek tomu sa speváčka neobjavila v zozname nominovaných herečiek na blížiace sa filmové ceny Oscar. Jej absencia v radoch nominovaných vyvolala kritické ohlasy niektorých kolegov. Tohtoročné Oscary však čelia kritike aj pre celkovo nízke zastúpenie žien v ďalších nominovaných kategóriach a rovnako sa objavili kritické reakcie na absenciu umelcov inej farby pleti, či už afroamerických alebo ázijských.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Jennifer Lopez #fitness #brucho #sexy #Zlatokopky

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...