Najprv slávna mama a teraz... Madonnina dcéra v uliciach New Yorku provokuje

Jej mama Madonna len pred pár dňami zverejnila na Instagrame záber hore bez. A s provokáciami si veľa starostí nerobí ani pôvabná Lourdes Leon.

10.07.2020 00:00
debata (8)
Pôvabná Lourdes Leon v uliciach New Yorku... Foto: Elder / SplashNews.com / Splash / Profimedia
541382064 Pôvabná Lourdes Leon v uliciach New Yorku predviedla viac ako je vhodné pod tenučkou látkou trička.

Najstaršia z ratolestí popovej kráľovnej už viackrát potvrdila povesť kontroverznej dámy, keď sa napríklad na módnej prehliadke objavila v priehľadných šatách a predviedla poprsie, alebo keď hrdo vystavila na obdiv svoje neoholené podpazušie. Jej krátka prechádzka v uliciach New Yorku s kamarátmi mala podobné „atribúty“.

Dvadsaťtriročná brunetka, ktorej otcom je kubánsky osobný tréner Carlos Leon, vyrazila do ulíc rozpáleného New Yorku len v kratučkom tope nad pupok a šortkách. Nešlo nevšimnúť si, že pod top levanduľovej farby si neobliekla žiadnu spodnú bielizeň, tenučká látka ukázala naozaj viac ako dosť.

S tým si však rodáčka z Los Angeles zjavne nerobila ťažkú hlavu a svoje fyzické pôvaby hrdo predvádzala pred okoloidúcimi aj dotieravými paparazzmi.

Mladá dizajnérka a modelka, ktorá zároveň študuje na univerzite, však zaujala ešte jedným drobným detailom. Na svojej ruke má totiž vytetované meno Mercy, čo je meno jej adoptívnej sestry. O tom, že Lourdes má vrúcny vzťah ku svojim súrodencom, sa písalo už v minulosti, ale toto gesto je asi zatiaľ aj najjasnejším vyjadrením.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #New York #Lourdes Leon #sexy

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....