Môže človek vyzerať ako ona? Jenna Dewan v plavkách ohúri mužov aj ženy

Pôrod jej druhého dieťaťa sa uskutočnil v čase, keď sa vo väčšine sveta schyľovalo k prísnym opatreniam v súvislosti s vírusom covid-19. Zdá sa, že uplynulé štyri mesiace venovala herečka Jenna Dewan cvičeniu a dravému životnému štýlu.

12.07.2020 00:00
debata (2)
Herečka Jenna Dewan na zábere zo svojej... Foto: Instagram
Herečka Jenna Dewan na zábere zo svojej "insta-story". Herečka Jenna Dewan na zábere zo svojej "insta-story".

Exmanželka herca Channinga Tatuma, ktorá je momentálne zasnúbená s kolegom Stevom Kazeem, zverejnila na svojom Instagrame čerstvý záber v plavkách. Dostala ich ako darček od kamarátky Sary Fosterovej. Jednodielny čierny model síce mohol trošku opticky pomôcť, ale tiež zvýraznil formované krivky nositeľky a ukázal jej mimoriadne príťažlivú podobu.

Postrehla to aj samotná Foster, ktorá obrázok následne zdieľala na vlastnom profile na sociálnej sieti Instagram. „Ako môže človek vyzerať tak ako ty. Vyzeráš oslnivo,“ odkázala kamarátke dcéra hudobníka Davida Fostera.

Jenna Dewan porodila v marci tohto roka chlapčeka a hoci si vraj nadovšetko užívala materstvo a možnosť tráviť čas s deťmi (vďaka pobyte v karanténe), zjavne nezanevrela ani na cvičenie. V minulosti táto brunetka patrila medzi najsexi dámy aj podľa rebríčkov viacerých lifetylových magazínov. Ako bývalá tanečnica má fyzické predpoklady na príťažlivú figúru a dlhoročný pravidelný pohyb sa nepochybne u nej zúročil.

O tom, že jednodielne plavky sú hitom tohto leta, sme písali aj v našej sekcii Žena.pravda.sk. Pozrite si v galérii 30 tipov.

Dámske jednodielne plavky Desigual s kvetinovým...
Dámske prúžkované plavky Calzedonia. predávajú...
+27Dámske vzorované plavky F&F. Info o cene...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #krivky #hviezdy na pláži #Jenna Dewan

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...