Krainová hore bez v Karibiku: Som rada, že moje prirodzené trojky zbúrali internet

Náročná situácia v Česku či na Slovensku súvisiaca s pandémiou nepoľavuje. Niektoré známe osobnosti sa ju však rozhodli riešiť po svojom - "útekom" na dovolenku. Patrí k nim aj česká modelka Simona Krainová.

14.01.2021 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Plavovláska pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame fotografiu z letiska, ktorou potvrdila, že sa rozhodla dať zbohom českej realite. Aspoň na pár dní. Následne pridala na sociálnej sieti aj odkaz. „Nikdy sa netráp vecami, ktoré nemôžeš zmeniť. Zmeň svoj uhol pohľadu,“ zverejnila výrok duchovného učiteľa Sri Chinmoya a pridala tiež popis „svetbezcovidu“.

Jej fanúšikov však určite zaujalo najmä to, čo nasledovalo potom. Keďže Krainová sa už niekoľko dní nachádza na karibskom ostrove Saint Maarten, jej Instagram sa plní dovolenkovými zábermi a dokonca niekoľkými z nich, kde pózuje hore bez. Samozrejme, aj pre pravidlá sociálnej siete, nemôže zostať nič skutočne viditeľné – intímne partie bradaviek prekrýva Krainovej raz dlaň, potom zase kadere vlasov – isté však je, že modelka si užíva nielen voľno, ale aj trošku provokovania z idylického ostrova.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Jej zábery vyvolali tiež diskusiu o tom, či má prsia vylepšené. Nedá sa totiž poprieť, že vo veku 47 rokov jej intímne proporcie vyzerajú možno až „podozrivo“ dobre. Krainová však akékoľvek zásahy do svojho dekoltu popiera. „Až sa rozhodnem upraviť si prsia, určite vás budem o tom rada informovať. Nemám potrebu klamať. Nikdy som žiadne úpravy zovňajšku netajila a ani nemusím. Prečo vôbec,“ napísala následne modelka na sociálnej sieti. „Ale veľmi ma teší, že moje prírodné trojky zbúrali internet,“ dodala ešte s humorom.

Spoločnosť modelke robí v Karibiku jej manžel Karel Vágner, dvojica sa rozhodla odcestovať na dovolenku bez detí.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #hore bez #plastika #dekolt #Simona Krainová #Karibik

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...