Ženy túžia po sexe s cudzincom či bývalým, fantazírujú aj o trojke

Až 86 percent žien prežíva rôzne sexuálne fantázie vo chvíľach, keď sú so svojím partnerom. Len 32 percent z nich je však ochotných o svojich pocitoch a túžbach a hovoriť a k činom sa odhodlá len 12 percent žien.

16.07.2008 04:00
Žena - sex - vzťahy - sen - túžba Foto:
debata

Podľa expertky Louise Van der Velde, ktorá vykonala prieskum na stránke Itsmyfantasy.com sú však naše sexuálne fantázie mimoriadne dôležité pre rozvíjanie sexuality. „Mozog je naša najväčšia erotogénna zóna a je dôležité akceptovať predstavy ako dôležitú súčasť našho sexuálneho bytia,“ myslí si doktorka. Podľa výsledkov prieskumu mnoho žien cíti pri prežívaní predstáv vinu a obavy, napriek tomu však moderní muži stále viac a viac túžia po polovičkách, ktoré sa neboja podeliť o svoje potreby a pocity.

„Pre mužov je dôležité, aby ich ženy nevyčleňovali zo sexuálnych fantázií. Dámy si často vytvárajú celé scenáre o tom, ako by malo milovanie vyzerať a nemali by sa báť mužom o svojich snoch porozprávať,“ myslí si Van Der Velde. Napriek tomu priznáva, že je pre mnoho žien je stále ťažké otvoriť sa partnerovi. V prieskume, ktorý zrealizovala, zároveň vytvorila aj prototypy najčastejších ženských a mužských fantázií. „Možno práve tie môžu pomôcť obom pohlaviam pri prekvapení partnera a oživení sexuálnehop života,“ myslí si Louise. A ktoré sú to? Čítajte:

Päť najobľúbenejších ženských fantázií:

1. Sex pred treťou osobou
Podľa prieskumu to vyzerá, že množstvo žien patrí ku skrytým exhibicionistkám. Prítomnosť „publika“ alebo tretej osoby, ktorá ich pozoruje pri prežívaní sexuálnych zážitkov, vzrušuje veľké množstvo dám.

2. Tímová práca
Skupinový sex, ktorého súčasťou je aj divoký sex s inou ženou, sa v prieskume umiestnil naozaj vysoko. Veľká skupina žien opisuje svoju osobnosť ako bisexuálnu a súčasťou sexuálnych predstáv je milovanie sa s inou ženou. Väčšina žien však tiež dodáva, že pri tomto akte, ktorý sa odohráva v ich hlave, musí byť prítomný aj muž, ktorý napokon ženu vystrieda alebo doplní v závere.

3. Noc s cudzincom
Stretnúť na ulici cudzieho muža, osudovo mu pozrieť do očí, zavliecť ho do bytu a stráviť s ním vášnivú noc plnú divokého sexu – taká je ďalšia obľúbená predstava žien, o ktorej snívajú pri masturbácii či dokonca počas dňa v práci. Väčšina dám však v tomto prípade priznáva: Neočakávame, že sa to naozaj stane, na to sa o seba príliš bojíme, ale možno práve preto patrí tento sen k mojím najobľúbenejším.

4. Sex s bývalým
Zakázané ovocie chutí najlepšie – a práve preto sa množstvo žien vo svojich fantáziách vracia k milovaniu s bývalým priateľom. Ve´d čo iné je väčšie tabu ako sex s človekom, ktorému ste dali navždy zbohom. Ženy tiež v prieskume upresnili, že s bývalým priateľom často prežívajú fantáziu, pri ktorej sa zmenia na jeho vysnenú ženu a absolvujú s ním sex, na ktorý nikdy nezabudne. Milovanie ukončia svojím odhalením, aby mužovi dokázali, o čo všetko prišiel.

5. Domina
Množstvo mužov fantazíruje o tom, že bude v posteli submisívni. A možno by stačilo len, aby sa so ženami o svoje úžby podelili – ženy totiž práve naopak túžia po dominancii a vodcovstve v sexe. Mnoho žien túži po tom, aby mohli partnera zviazať, zbiť ho. Muž by ich mal následne prosiť o milosť, ktorej súčasťou je divoký sexuálny akt.

debata chyba

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...