Erotika v Hre trónov nechýba. Tvorcovia vyzliekli ďalšiu krásku

Na serveri imdb.com má vysoké hodnotenia a mnohí fanúšikovia označujú seriál Hra trónov za jeden z najlepších televíznych počinov posledných rokov. A okrem pútavého deja a výpravy ponúka aj erotiku.

31.05.2012 04:17
Sahara Knite
Herečka Sahara Knite na snímke zo seriálu Hra trónov, ktorý sa zaradil medzi najúspešnejšie projekty televízie HBO.
debata

Najnovším prírastkom je v tomto prípade herečka Sahara Knite, ktorá stvárňuje jednu z menších úloh. Aj ona sa musela podvoliť scenáru a odhodiť pred kamerou šaty, aby vytvorila autentickú scénu.

Podľa fanúšikov seriálu je však práve toto podanie dávnych čias – bez príkras a v jeho živočíšnej a pudovej podobe pre mnohých veľkým lákadlom. Časy, keď sa televízie v USA snažili nakrúcať projekty prístupné pre čo najširšie publikum, sú minulosťou. Dnes vzniká stále viac seriálov, v ktorých láska, sex či nahota tvoria dôležitú súčasť – tak, ako v bežnom živote. A možno aj preto si získavajú pravidelnú podporu divákov.

Hra trónov sa zatiaľ na slovenské obrazovky nedostala, ale nedávno mal premiéru iný skvelý americký seriál. Projekt Walking Dead o postapokalyp­tickej vízii Ameriky, ktorú zaplavili zombies a skupinky ľudí sa v nej snažia prežiť, vysiela televízia JOJ Plus.

Herečka Jana Lieskovská a jej kolega Branislav...
Herečka Hanna Mangan v epizóde seriálu...
+8Herečka Camilla Luddington v jednej z častí...
debata chyba

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...