Twitter s hviezdičkou: Modelka Curry sa zase vytŕča hore bez

Zvíťazila v prvom ročníku televíznej súťaže o najlepšiu americkú modelku, ale Adrianne Curry sa príliš modelingovým aktivitám nevenuje. Teda, ak nepočítame pózovanie pre fanúšikov ako z Playboya.

01.06.2012 02:22
debata
Modelka a americká... Foto: TWITTER
Adrianne Curry Modelka a americká "internetová" celebrita Adrianne Curry pravidelne pózuje na Twitteri v provokatívnych polohách (kliknite pre viac foto).

Sexi brunetka si za posledný rok vybudovala povesť internetovej celebrity, ktorá sa ochotne podelí o svoje šteklivé zábery so svojimi fanúšikmi. Najnovšie pribudli v jej profile nové fotografie, na ktorých pózuje celkom nahá. Intímne partie si zakrýva dlaňami, ale inak nedáva predstavivosti veľa možnosti na realizáciu – odhaľuje viac než dosť.

Curry sa pritom pred časom verejne stavila o to, že získa určitý počet fanúšikov a chce to dosiahnuť práve obnaženými zábermi. Na najslávnejšiu sexbombu z Twitteru však zatiaľ nemá – americká celebrita Kim Kardashian, o ktorej je reč, patrí totiž medzi najvplyvnejšie dámy na amerických sociálnych sieťach. Netreba hádam pripomínať, že so zverejňovaním šteklivých záberov tiež nenarobí drahoty.

Herečka a modelka Adrianne Curry je poriadna...
Modelka a americká "internetová" celebrita...
+3Modelka a americká "internetová" celebrita...
debata chyba

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...