Smiem prosiť? Hralki ste o kurz tanca v škole Mirky Kosorínovej!

Plesová sezóna sa blíži. A ak sa aj na žiaden ples nechystáte, pár lekcií tanca nikdy neublíži. Spolu s partnerom ste mohli vyhrať účasť na kurze v tanečnej škole Smiem prosiť? Mirky Kosorínovej. Alebo výhru niekomu darovať pod stromček.

03.12.2012 23:42 , aktualizované: 10.12.2012 01:50
Mirka Kosorínová Foto:
Mirka Kosorínová.
debata

Tanec nie je len cestou ako sa dostať k vysnívanej postave, ale napĺňa tanečníka pozitívnou energiou a radosťou, čo vedie k úplnému uvoľneniu tela a mysle.

Štýlová tanečná škola Mirky Kosorínovej s názvom Smiem prosiť? našla svoje miesto v Ružinove a ponúka svojim návštevníkom najmä profesionálne vyučovanie latinskoamerických a štandardných tancov. Tréningy tanca slúžia ako príprava na svadby, stužkové, plesy a iné spoločenské udalosti, či už individuálne alebo kolektívne.

Mirka Kosorínová. Foto: archív Mirky Kosorínovej
Mirka Kosorínová Mirka Kosorínová.

Tanečné kurzy sú príležitosťou osvojiť si okrem umenia tanca aj ďalšie pravidlá bontónu – dobrého spoločenského správania.

Navyše, viete, že ideálne miesto na utuženie vzťahu či opätovné zaľúbenie je tanečný parket? Pri kĺzaní sa po parkete zistí aj dlhoročná dvojica o sebe niečo nové. Príjemné rytmy valčíka alebo energickej salsy navyše pomôžu odbúrať celodenný stres a možno zredukujú drobné roztržky pre každodenné starosti.

Ak nemáte tanečného partnera, bude sa vám venovať Mirka Kosorínová a jej tím trénerov osobne!

Špecialitou v tanečnej škole „Smiem prosiť?“ je fleshdance a gžezgymnastika
Fleshdance je hodinová forma tanca, kde sa návštevníci zábavnou, uvoľnenou formou učia dance choreografiu. Fleshdance je nová forma spojenia tanca a aerobicu, ktorá je vynikajúcou alternatívou bodystylingu (tanečníčky patria medzi ženy s najkrajšími vyformovanými nohami, zadkom a celým telom). Fleshdance sa tancuje bez partnerov, za sprievodu dobrej hudby a nálady.

Džezgymnastika (džezový, klasický tanec, tanečný pilates)
Kondičná gymnastika s hudobným sprievodom je veľmi pôsobivým prostriedkom aktívneho odpočinku a vhodná forma pohybovej rekreácie. Významnou mierou prispieva k rozvoju telesnej zdatnosti a k reprodukcii pracovných síl.

Tanečná škola ponúka okrem iného aj Tanečnú prípravu pre deti už od 4 rokov a Spoločenské tance pre deti od 7 rokov. Profesionálni tanečníci tak radi odovzdávajú svoje skúsenosti zo svetových súťaží aj novým nádejným tanečníkom.

Úplnou NOVINKOU sú lekcie BABY DANCE – tanečné a rytmické cvičenia pre mamičky aj oteckov s deťmi od 1–3 rokov!

Tanečná škola „Smiem prosiť?“ má sídlo v bratislavskom Ružinove v RETRO Sport and Wellness. Viac info na www.smiemprosit.sk

Pripravili sme pre vás súťaž o poukaz pre dvojicu na Kurz spoločenského tanca pre dospelých. Na ňom sa páry naučia základy najfrekventova­nejších spoločenských tancov (štandardných a latinsko-amerických: viedenský valčík, anglický waltz, tango, foxtrot, salsa, samba, cha-cha-cha, rumba, jive…).
Kurz trvá 10 týždňov, s frekvenciou 1 x do týždňa 60 minútová lekcia.

Meno výhercu zverejníme v najbližších dňoch.

Súťažná otázka:

V akej televíznej šou účinkovala Mirka Kosorínová?

  1. Smiem prosiť?
  2. Let's Dance (správna odpoveď)
  3. Stardance

Hru pre pravda.sk zabezpečila Mediatex, s. r. o., P. O. Box 60, 831 03 Bratislava 3. Cena spätnej sms bola max. 0,20 € vrátane DPH.

debata chyba

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...