Kráska, s ktorou spájali DiCapria, povedala jasné NIE o ich vzťahu, teraz... hercovi robí spoločnost moslimská supermodelka

Niekoľko týždňov sa špekulovalo o tom, že novým objektom túžby hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria má byť britská modelka Neelam Gill. Zdá sa, že všetko je inak.

08.08.2023 00:00
Imaan Hammam Foto:
Holandská modelka Imaan Hammam na ostrove Ibiza, kde zakotvila luxusná jachta. Na nej si užíva letnú dovolenku Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire a množstvo ďalších pánov, ale aj modeliek.
debata

Samotná Gill sa rozhodla prehovoriť pred médiami a vysvetliť povahu jej vzťahu so slávnym držiteľom Oscara. Z jej slov vyplýva, že síce je zadaná, ale partnerom nie je hollywoodska star. „Aby som vysvetlila všetky klebety. Nie som žiaden nový objav Leonarda DiCapria. V skutočnosti som vo vzťahu s jeho dobrým kamarátom a je to tak už niekoľko mesiacov. Jediný dôvod, prečo sme boli odfotografovaní na jednom mieste, je ten, že sme tam boli spolu s mojím partnerom. Dúfam, že toto navždy zastaví všetky nepravdivé príbehy,“ napísala 28-ročná Neelam na svojom Instagrame.

Neelam Gill Čítajte viac Je nový objekt DiCapriovej túžby? Indická kráska zaryto mlčí, ale bikiny, ktoré ledva zakryli telo, ju (asi) prezradili

Len pár dní po tom, ako sa tieto slová objavili na sociálnej sieti, sa však paparazzovia tešia z ďalšieho foto úlovku a médiá s verejnosťou zase môžu začať s dohadmi. Na luxusnej jachte pri pobreží Ibizy totiž zachytili Leonarda DiCapria spoločne s kamarátom a kolegom Tobeym Maguierom, ďalšími pánmi a niekoľkými pôvabnými dámami (viac foto v galérii).

Holandská modelka Imaan Hammam na luxusnej...
Herec Tobey Maguire zachytený v spoločnosti...
+6Holandská modelka Imaan Hammam a herec Leonardo...

Samotný herec nastupoval do člna v spoločnosti holandskej topmodelky Imaan Hammamovej, ktorá je dcérou prisťahovalcov a má egyptsko-marocké korene. Kráska, ktorá sa hlási k moslimskému vierovyznaniu, patrí medzi najvyhľadávanejšie modelky súčasnosti a objavila sa už na niekoľkých titulných stranách či v kampaniach luxusných značiek. Aká je povaha jej vzťahu s DiCapriom, bude opäť zdrojom debát a dohadovania sa.

zväčšiť Topmodelka Imaan Hamman na akcii MET Gala 2022. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Topmodelka Imaan Hamman na akcii MET Gala 2022.

Na Ibize však nebola sama. Na záberoch sú zachytení aj ďalšie príťažlivé dámy, medzi nimi napríklad modelka Joan Smalls a ďalšie. Nuž, zdá sa, že hollywoodski herci majú radi spoločnosť modeliek.

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Imaan Hammam

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...