Plážová sexy mama? Nie, stará mama... Známa blondínka pomáha svojej dcére s vnukom, paparazzov stále fascinuje

Ďalšiu dovolenku na Sardínii si pred pár dňami užívala známa talianska moderátorka. Tentoraz však bola nielen magnet pláže, ale aj starostlivá opatrovateľka.

26.08.2023 00:00
Michelle Hunziker Foto:
Talianska moderátorka Michelle Hunziker na pláži na Sardínii v náručí so svojím vnukom Cesarem.
debata (1)

Michelle Hunziker, blondínka, ktorú kedysi preslávil vzťah so spevákom Erosom Ramazzottim, sa na malebnej pláži objavila aj v spoločnosti najstaršej dcéry Aurory. Práve ona je plodom ich lásky s Erosom a vďaka nej je z Hunzikerovej už niekoľko mesiacov stará mama.

Michelle Hunziker Čítajte viac Babička? To si asi robíte srandu... Slávna blondínka šla do plaviek, keď sa namočila, pláži skoro vypadli oči

Štyridsaťsedemročná moderátorka má sama tri deti a starostlivosť o vnučku, samozrejme, zvláda ľavou zadnou. Na pláži ju objektívy zachytili aj v momentoch, keď niekoľkomesačného chlapčeka Cesareho dostala na starosť. Aurora s manželom Goffredom si odskočili do plážového baru a na chvíľu si vydýchli od rodičovských povinností.

zväčšiť Talianska moderátorka Michelle Hunziker (v... Foto: Profimedia
Michelle Hunziker Talianska moderátorka Michelle Hunziker (v strede) dovolenkuje so svojou dcérou Aurorou, jej manželom Goffredom a ich dcérkou. Dvojici pomáhala starať sa o chlapca, aby si mohli aj oni užiť chvíle na pláži bez detí.

V prípade Hunzikerovej, samozrejme, stále vyvolá pozornosť aj jej vlastný vzhľad a forma. Blondínka patrí medzi najznámejšie a stále aj najpríťažlivejšie tváre televíznych obrazoviek a šoubiznisových rubrík.

Moderátorka Michelle Hunziker (vpravo) s dcérou...
Moderátorka Michelle Hunziker na pláži na...
+3Michelle Hunziker sa zabávala vo vode aj so...

Mimochodom, v nich sa pravidelne objavuje aj jej expartner Eros Ramazzotti. Naposledy opäť vďaka novej žene. Po jeho druhom rozvode, s modelkou a herečkou Maricou Pelegrinelliovou, je čoskoro šesťdesiatnik znovu zamilovaný. Odfotografovali ho s Delilah Gelsomino. Viac si pozrite tu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...