A divíte sa? Bývalú futbalovú hviezdu pristihli s trojicou krások, ich krivky ovládli Miami

Slnečné počasie a príjemnú teplotu vody si v týchto dňoch užívajú na pláži v Miami mnohé známe tváre. K nim možno zaradiť aj modelky Melanie Ribbe a Debbie St Pierre, ktorých prítomnosť pritiahla aj pozornosť známeho futbalistu.

11.02.2022 00:00
660364656 Foto:
Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych bikinách) a Debbie St Pierre (vpravo) s treťou kráskou na pláži na Floride. Spoločnosť dievčat zaujala aj bývalého futbalistu Marca Borriella.
debata (1)

Paparazzovia počas uplynulého víkendu zachytili na pláži dvojicu krások, ktorým robila spoločnosť rovnako pôvabná kamarátka. Všetky tri len v úsporných bikinách, s úsmevom a dobrou náladou v tvári a sexy vzhľadom, ktorý budil pozornosť okolia. Tak si trojica „kamošiek“ užívala víkendové leňošenie.

zväčšiť Bývalá futbalová hviezda Marco Borriello v... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
660364653 Bývalá futbalová hviezda Marco Borriello v rozhovore s modelkami Melanie Ribbeovou a Debbie St Pierreovou.

Už ich samotná prítomnosť bola dostatočným dôvodom pre paparazzov, aby sa zdržiavali v blízkosti pláže v Miami. To možno ani netušili, že čoskoro naďabia aj na ďalšiu populárnu tvár. Tú netreba asi predstavovať najmä fanúšikom športu. Reč je o bývalom talianskom futbalistovi, hráčovi tímov AC Miláno, Juventus Turín či West Ham United, Marcovi Borriellovi.

Video
VIDEO: Marco Borriello na pláži v Miami. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dnes 39-ročný Borriello bol v minulosti vďačným sústom pre bulvár – nepochybne aj preto, že po jeho boku sa striedali mnohé krásky a tlač s radosťou mapovala jeho početné romániky. Medzi ten najznámejší patrí aj vzťah s argentínskou modelkou Belén Rodriguezovou, boli spolu od roku 2004 do roku 2008.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

Pôvabná ženská spoločnosť je pre potetovaného športovca stále príťažlivá, čo potvrdili aj momentky z pláže, kde je Borriello zachytený v družnom rozhovore so spomenutým triom dám. Oficiálne sa však po jeho boku žiadna žena momentálne nenachádza a na sociálnej sieti, kde ho sleduje milión užívateľov, pridal naposledy fotografiu v dámskej spoločnosti s vlastnou mamou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marco Borriello (@marcoborriello)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #modelky #Miami #krásky v bikinách #Marco Borriello

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...