Od víťazstva Ivany Christovej v Miss prešlo 35 rokov. Takto vyzerá slávna kráska dnes! K výročiu dostala luxusný darček

Navždy sa bude pýšiť titulom prvá. Prešovská rodáčka Ivana Christová si v stredu v Prahe pripomínala jedinečný moment, ktorý jej navždy zmenil život.

11.04.2024 17:00
debata (4)
Ivana Christová sa objavila na slávnostnom... Foto: Profimedia
Ivana Christová Ivana Christová sa objavila na slávnostnom stretnutí k 35. výročiu Miss Československo, ktoré sa konalo v Prahe.

V českej metropole sa uskutočnila oslava 35. výročia existencie novodobej súťaže Miss. Samotná Christová titul získala presne pred rovnakým časom. Písal sa rok 1989 a tmavovláska s uhrančivým pohľadom a krásnym úsmevom dostala v Parku kultúry a športu v Ostrave korunku. Po jej boku spieval Karel Gott a Christová azda sama ani neverila vlastným očiam. Ako odmenu za víťazstvo vtedy dostala šijací stroj, svadobné šaty a zájazd do Japonska.

Krystyna Pyszková Čítajte viac Na letisku ju vítali davy aj ochranka, najkrajšia žena sveta si rodné Česko veľmi neužije. Ale sviečkovú s knedľou si dám, odkázala

Ako osemnásťročná čerstvá víťazka musela čeliť aj reakciám nespokojných divákov (či dokonca piskotu), Christová tento zážitok neskôr okomentovala v talk-šou Jana Krausa. „Odohrávalo sa to v ostravskej športovej hale, kde bolo vyše sedem tisíc ľudí, ale vtedy ešte nemali veľkoplošné obrazovky, takže tí ľudia vzadu nás na pódiu proste nevideli. A tiež boli nespokojní, že vyhrala tmavovláska nad kučeravými blondínkami,“ uviedla vtedy. Roky však potvrdili, že bola jednou z najlepšie vybratých súťažiacich.

Ivana Christová sa objavila na slávnostnom...
Zľava: Monika Žídková, Ivana Christová a Taťána...
+3Ivana Christová sa objavila na slávnostnom...

Stredajší event v jednej z pražských reštaurácií spojil pred objektívmi nielen prvú víťazku novodobej Miss Československo, ale tiež jej nástupkyne – už z českých radov. Prišla tiež Monika Žídková, ktorá sa stala kráľovnou krásy v roku 1995 a v rovnakom získala aj titul Miss Europe. Titul najcennejší však má na konte tretia dáma zo celebritnej zostavy. Taťána Kuchařová v roku 2006 získala korunku Miss World.

zväčšiť Miss ČSSR 1989, ktorá sa konala v Paláci... Foto: ČTK / BERGER Petr
669930301 Miss ČSSR 1989, ktorá sa konala v Paláci kultúry a športu v Ostrave - na zábere víťazka súťaže Ivana Christová a spevák Karel Gott.

Trio si zapózovalo pred objektívmi aj spoločne slávnostne rozkrojilo tematickú tortu. Christová, ktorá v auguste oslávi 54. narodeniny, si dokonca domov odnášala darček. Luxusnú čiernu kožušinovú vestu. Pochválila sa ňou aj na svojom oficiálnom Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Christova (@christova.ivana)

Najkrajšie Slovenky? Tu sú finalistky Miss Slovensko 2023
Video
Zdroj: TV Pravda
4 debata chyba

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...