Svarinská plánuje odložiť tepláky. Ukážem sexi stránku, sľubuje

"Nedá sa stále schovávať za mikiny a tepláky," vyhlásila herečka Kristína Svarinská. Pred objektívom Pravda.sk priznala, že kritiku poroty z premiérového kola Showdance si plánuje vziať k srdcu.

01.04.2010 02:43
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská zatancuje na skladbu Tik Tok od speváčky Keshy.
debata

Mladučkej herečke, známej zo seriálov Panelák či Keby bolo keby, vyčítala členka poroty Hana Gregorová, že je málo ženská. Odkázala jej, aby sa nebála byť sexi. „Viem, že je to môj problém. Ja som také dieťa. A keď už ma namaľujú, ľudia si povedia, tak vyzerá na osemnásť, hoci mám dvadsať,“ zauvažovala Svarinská.

„Musím si sadnúť do svojej izby. Pomeditovať trošku a povedať si, Kristínka, máš dvadsať. Musíš ukazovať trochu aj sexi stránku. Za mikiny sa naozaj nedá stále schovávať,“ zhodnotila pôvabná herečka s úsmevom. Čo predvedie v najbližšom kole, však bližšie neprezradila. „Sama neviem, do čoho ma oblečú. Ale mám pocit, že tentoraz to nebude teplákové,“ uviedla zamyslene. Podobne ako jej kolegovia aj Svarinská nacvičuje muzikálovú choreografiu. „Trénujem tanečné číslo z muzikálu Fame, no pôjde o novú verziu, ktorá bola nedávno v kinách,“ prezradila.

Herečka Kristína Svarinská zatancovala na... Foto: Zdeno Gáfrik
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská zatancovala na skladbu Tik Tok od speváčky Keshe.

Kým premiéra Showdance bola skôr priateľskou exhibíciou, v druhom kole sa už začne vyraďovať. Divácke esemesky rozhodnú, ktorí dvaja účinkujúci sa stretnú v tanečnom súboji, aby z nich napokon jedného mohla porota poslať domov. Svarinská sa však žiadnej nevraživosti či konkurenčných bojov neobáva.

„V tejto šou som preto, aby som sa zabavila. Pokiaľ sa niekomu bude páčiť môj prejav, vystupovanie, môj tanec, budem rada, ak mi pošle esemesku. Ale nie sme na súťaži majstrovstiev sveta v behu. Jasné, že každý by chcel vyhrať, ale myslím, že dôležité je užiť si to.“

Herečkyy Zuzana Porubjaková (vľavo) a Kristína...
Herečka Kristína Svarinská.
+5Herečka Kristína Svarinská predviedla svoje...
debata chyba

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...