Dara proti Rytmusovi v Hlase Česko Slovenska: Užijeme si to!

Niekoľkotýždňové hľadanie najlepšieho hlasu Česko Slovenska odštartuje už o pár dní. Divákov čakajú spevácke talenty aj hlasoví koučovia Dara Rolins, Rytmus, Josef Vojtek či Michal David.

08.02.2012 15:00
Michal David, Dara Rolins, Rytmus a Josef Vojtek
Koučovia pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska - zľava: Michal David, Dara Rolins, Rytmus a Josef Vojtek.
debata

Populárna svetová spevácka súťaž sa od nedele 12. februára ocitne aj na slovenských obrazovkách. Spoločne s českou TV Nova ju bude vysielať TV Markíza. A keďže ide o Hlas Česko Slovenska, aj celý tvorivý tím je medzinárodný. Do zostavy koučov prijal pozvanie Michal David aj spevák Kabátu Josef Vojtek, o moderovanie sa znovu (podobne ako pri Česko Slovenskej Superstar) postará Slovenka Tina a Čech Leoš Mareš.

Azda najviac mediálnej pozornosti však budí pár koučov, ktorí sú partnermi v súkromí, Dara Rolins a Rytmus. Slovenská speváčka a známy raper sa dali dohromady len pred pár mesiacmi a teraz budú stáť „proti sebe“ so svojimi tímami spevákov.

„Je to hra a my obaja sme hráči. Užijeme si to,“ s úsmevom vyhlasuje Dara Rolins na margo toho, že jej spevácka zostava bude bojovať o priazeň v súboji s talentami, ktoré si vezme pod krídla jej partner. „Ani ja v tom nevidím jediný problém,“ pridáva sa Rytmus.

Porota (na snímke Dara Rolins a Rytmus) je...
Dara Rolins a Rytmus Porota (na snímke Dara Rolins a Rytmus) je otočená chrbtom k spievajúcemu adeptovi. Koho hlas zaujme, otočí sa.

Pointou súťaže je nájsť speváka s unikátnym hlasom, pričom vybraní koučovia v prvom momente nebudú poznať vzhľad účinkujúcich. Rozhodovanie vznika výlučne na základe ich hlasu. Koučovia sedia v kresle obrátení chrbtom k účinkujúcim a pozrú sa až na toho, koho hlas ich uchváti.

Takto sa o priazeň poroty bude v najbližších týždňoch uchádzať až 150 speváčok a spevákov z oboch strán česko-slovenskej hranice. V prvej fáze si porotcovia vyberú po štrnásť uchádzačov, ktorí sa v nasledujúcich týžňoch budú stretávať v dueloch, aby napokon vznikla zostava 24 spevákov. Tí sa objavia už v priamom prenose a podľa určených pravidiel o ich postupe budú hlasovať diváci.

Veľké finále je naplánované na nedeľu 3. júna. O detailoch jednotlivých kôl vás budeme informovať v nasledujúcich dňoch.

Koučovia (na snímke Dara Rolins a Rytmus) je...
Koučovia pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska...
V televíznej speváckej šou Hlas Česko Slovenska...
debata chyba

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....