Krásna doktorka z Dr. House v bikinách: So snúbencom na Havaji!

Pravda.sk | 28.05.2013 00:00
Herečku Oliviu Wilde si aj slovenskí diváci obľúbili prostredníctvom seriálu Dr. House. Dvadsaťdeväťročná kráska, ktorú viackrát zaradili medzi najsexi hviezdy sveta, sa cez víkend objavila na Havaji.
Herečka Olivia Wilde so svojím snúbencom... Foto: Profimedia.sk
Olivia Wilde a Jason Sudeikis Herečka Olivia Wilde so svojím snúbencom Jasonom Sudeikisom na pláži na Havaji.

Oslavu sviatku Memorial Day na exotickom ostrove však herečka nestrávila sama. Paparazzovia ju tam našli v spoločnosti snúbenca Jasona Sudeikisa. O osem rokov starší herec začal s Wildeovou randiť pred viac ako rokom a odvtedy sú nerozluční. Zdroje z ich okolia tvrdia, že tvoria vysnený pár. „Sú ako dve hrdličky. Majú sa veľmi radi. Jason sa nevie dočkať, keď mu Olivia povie áno pri oltári,“ tvrdil pre US Weekly zdroj z ich okolia.

Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na... Foto: SITA/AP, Paul Hiffmeyer
Olivia Wilde a Jason Sudeikis Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na návšteve Disneylandu.

Herecká dvojica si aj na Havaji užívala všetky oddychové aktivity spoločne. Najprv sa potápali a šnorchlovali, herečka si tiež pridala hodinku pádlovania na drevenej doske. Výsledky na jej postave sú nespochybniteľné. V dvojdielnych bikinách predviedla Wilde príťažlivú figúru, pevné bruško aj ramená.

Herečka sa nedávno tiež stala tvárou Water.org, v ktorej spoločne s ďallšími známymi tvárami upozorňuje na nedostatočný prístup k pitnej vode u mnohých obyvateľov planéty.