Utratil 150 000 dolárov, aby vyzeral ako Kardashian! Výsledok? Vydesí...

Pravda.sk | 18.12.2014 12:53
Neuveriteľných 150-tisíc dolárov utratil už Američan Jordan James Parke s jediným cieľom - podobať sa na Kim Kardashianovú.
Vizážista Jordan James Parke minul 150-tisíc... Foto: Instagram
Jordan James Parke Vizážista Jordan James Parke minul 150-tisíc dolárov, aby vyzeral takto. Vraj sa chce podobať na Kim Kardashian.

Dvadsaťtriročný vizážista podstúpil niekoľko plastických operácií a zákrokov, aby sa svojím vzhľadom priblížil čo najviac podobe televíznej celebrity. Jeho príbeh si všimol britský bulvárny denník The Sun a spravil s Parkeom rozhovor.

„Milujem na Kim úplne všetko,“ vyhlásil Parke. „Je to najrozkošnejšia žena na svete. Jej pleť je perfektná, jej vlasy, všetko na nej,“ pokračoval v zdôvodňovaní, prečo práve Kim Kardashian. Rozhodnutie o tom, že by chcel vyzerať ako slávna celebrita, vraj mladík urobil po tom, čo videl niekoľko epizód reality šou Keeping up with Kardashians. Výsledok, ktorý prezentuje na svojom profile na Instagrame však skôr vydesí.

Tak čo, vidíte tam podobnosť? Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Kim Kardashian Tak čo, vidíte tam podobnosť?

Namiesto plných pier má Parke dva umelé valčeky, jeho nos vyzerá neprirodzene a rovnako aj lícne kosti. Namiesto dlhej hrivy má vyholenú hlavu, čo jeho bizarný vzhľad ešte znásobuje.

Pre kritikov má však Parke vlastnú odpoveď. „Musím sa smiať, keď sa ma ľudia snažia uraziť slovami, že vyzerám umelo. Hádam si nemyslia, že som celý čas chcel vyzerať prirodzene. Ak by som chcel, tak to by som si išiel vypýtať späť svoje peniaze,“ uzavrel Parke, ktorý si údajne na procedúry vzal niekoľko pôžičiek.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ