Matematikár?! Z tohto učiteľa sa vám zakrúti hlava, je to svetový model

Pravda.sk | 30.03.2015 11:42
Bezduché krásky či krásavci? Aj takú nálepku často prisudzujú tváram modelingovej brandže. Prípad modela Pietra Boselliho to určite nebude.

Vyšportovaný fešák, ktorý sa objavil vo viacerých reklamách či na prehliadkach značiek ako Emporio Armani, je totiž prednášajúcim na University College of London a študentom vysvetľuje taje matematiky.

Boselli sa svojou profesiou netají, ale na sociálnych sieťach sa skôr prezentoval modelingovými úspechmi. „Odhalil“ ho až študent Arief Azli, ktorý k nemu chodí na hodiny. „Toto je moment, keď si uvedomíte, že váš matematikár bol super úspešný a super atraktívny model,“ napísal Azli pod fotomontáž, na ktorej je zachytený Boselli v triede pri tabuli a tiež hore bez na zábere z modelingového fotenia.

Hoci k jeho fotke by mohli mať niektorí výhrady, že vlastne neukazuje sexi profesora tak, aby sa dal spoznať, po Azliho „odhalení“ sa pridali aj ďalší študenti a zverejnili zábery matematikára na sociálnych sieťach. Aj oficiálna stránka školy potvrdzuje, že Boselli u nich vyučuje a je na výskumnej pozícii v rámci zisku doktorandského titulu.

Ako naznačuje Instagram sexi matematikára, hoci v modelingu už nepracuje tak, ako kedysi, stále sa príkladne stará o svoje telo. Priznáva, že miluje cvičenie a venuje mu každú voľnú chvíľu. Dokonca sa zúčastňuje na fitness súťažiach.

My mum took this random pic last summer ! I'm like: mum what r u doin r u taking a pic?! miss ya

Fotka zveejnn uivatelem Pietro Boselli (@pietroboselli),

On stage at O2 London, for the WBFF European Pro-Am #wbff

Fotka zveejnn uivatelem Pietro Boselli (@pietroboselli),

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ