Hviezda Jurského sveta pustila do gatí! Vydesili ju 'poľské' dinosaury

Pravda.sk | 17.06.2015 11:30
Chris Pratt Foto: ,
Herec Chris Pratt na zábere z premiéry Jurského sveta v Los Angeles.
Herec Chris Pratt má v posledných dňoch veľa práce s propagáciou filmovej novinky Jurský svet. Cestou na jeden z mnohých rozhovorov ho však čakalo arenalínové prekvapenie.

Pratta kráčajúceho chodbami televízneho štúdia totiž vydesili dva dinosaury, ktoré sa na neho a jeho spoločnosť vyrútili z vedľajšej chodby. Herec sa v prvom momente zľakol a hodil sa na zem. Už po chvíli bol však na nohách a pochopil, že ide len o žart na jeho účet.

O to viac ho však pobavilo, keď zistil, že autormi žartíka s vernými kópiami pravekých dravcov je Poliak Sylwester s kamarátom, ktorí stoja aj za nápadom psa v kostýme nadrozmerného pavúka.

Toto video, v ktorom zamaskovaný pes uprostred noci vydesí ako gigantický pavúk niekoľko nič netušiacich ľudí, sa stalo najsledovanejším virálnym videom na Youtube za rok 2014.

O veľkých úspechoch sa však dá hovoriť aj v súvislosti s Jurským svetom. Ten sa totiž počas uplynulého víkendu stal držiteľom historického rekordu, keď dosiahol za prvý víkend premietania svetové tržby vyššie ako polmiliardy dolárov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ