Našla Travoltova žena zázračný liek na vek? 53 by ste jej fakt nehádali

Pravda.sk | 29.01.2016 02:00
Kelly Preston Foto: ,
Herečka Kelly Preston na premiére televízneho filmu American Crime Story: The People v. O.J. Simpson.
Hoci hlavnou hviezdou televízneho príbehu o O.J. Simpsonovi by mal byť John Travolta. Na premiére pútala viac pozornosti jeho manželka.

Herečka Kelly Preston, ktorá je za hrdinu slávnych tanečných filmov vydatá už 25 rokov, dorazila v elegantných čiernych čipkovaných šatách a s oslnivým úsmevom. Pri pohľade na jej pôvab a tvár bez viditeľných vrások by len málokto tipoval, že Kelly už dávno prekročila päťdesiatku.

Herec David Schwimmer a jeho snúbenica Zoe...
Herečka Jordana Brewster.
+3Herečka Selma Blair na premiére projektu...

Bývalá modelka sa vraj udržiava vo forme denným cvičením, ale oveľa dôležitejšie je vraj byť vyrovnaná a psychicky stabilná. To bolo pred pár rokmi pre Prestonovú a jej manžela pomerne náročné, keďže počas novoročnej dovolenky na Bahamách zomrel ich syn Jett. Chlapec, ktorý trpel vzácnou Kawasakiho chorobou, bol epileptik a tiež trpel autizmom.

Dvojicu, ktorá patrí medzi zanietených scientológov, však napokon vrátil do normálneho života príchod ďalšieho dieťaťa. Preston ho porodila v roku 2010 ako 48-ročná!

Herec John Travolta a jeho manželka Kelly Preston. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec John Travolta a jeho manželka Kelly Preston. Herec John Travolta a jeho manželka Kelly Preston.

Na premiére desaťdielneho televízneho projektu American Crime Story, ktorý sa venuje prípadu O.J. Simpsona sa okrem Travoltu, ktorý stvárnil právnika Roberta Shapira, objavili aj herec David Schwimmer (právnik Robert Kardashian), či herečky Selma Blair (stvárnila jeho manželku Kris Jenner), Sarah Paulson a Jordana Brewster. O.J. Simpsona si zahral herec Cuba Gooding Jr.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ