Rita Ora ukázala prsia v plnej kráse! A ten pohľad fakt stojí za to...

Pravda.sk | 29.01.2016 12:00
Speváčka Rita Ora už počas svojej krátkej kariéry predviedla všeličo, ale prvýkrát až teraz sú to aj jej ženské vnady v plnej kráse. A rovno na titulnej strane.
Speváčka Rita Ora na titulke francúzskeho... Foto: Reprofoto: Terry Richardson/LUI Magazine
Rita Ora Speváčka Rita Ora na titulke francúzskeho magazínu LUI.

Rodáčka z kosovskej Prištiny, ktorá odmalička žila v Londýne, sa odhalila pred objektívom Terryho Richardsona a nafotila sériu záberov pre francúzsky magazín LUI. Ten preslávili podobne ladené fotoseriály s najkrajšími modelkami sveta či známymi herečkami.

Ora sa však nevyhla porovnávaniu so svojou konkurentkou a kolegyňou Rihannou. Tá sa pre LUI vyzliekla už v roku 2014.

Magazín zverejnil podobu novej obálky na svojom konte na Instagrame. Samozrejme, vzhľadom na prísne pravidlá internetu zostali ženské vnady prekryté drobnými hviezdičkami (tu si pozrite necenzurovanú verziu). Skutočná podoba časopisu však prinesie Ritu Oru, známu tiež ako porotkyňu speváckej šou X Factor, naozaj hore bez. A s radostným úsmevom na perách. „Sloboda. Som sama sebou bez povolenia,“ komentovala speváčka momentku na Instagrame.

Iba pred pár dňami sa Ora objavila v Paríži na týždni módy haute couture a predviedla sa v mimoriadne odvážnom modeli z dielne Atelier Versace. O deň neskôr zvádzala v čipkovanej kreácii Ralph & Russo.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ